mihaela radulescu masked singer romania

Ca în fiecare an, o vedem pe Mihaela Radulescu în câte un proiect nou de televiziune la PRO TV. De această dată, vedeta a acceptat provocarea de a fi detectiv în sezonul doi de la Masked Singer România, alături de INNA,  de Horia Brenciu și de Alex Bogdan. Am avut ocazia să asistăm la o parte a filmărilor pentru ediția Masked Singer ce va fi difuzată din toamnă și se anunță un sezon spectaculos, incitant și foarte amuzant, deoarece chimia dintre cei patru detectivi, asezonată cu farmecul lui Pravel Bartoș, sunt electrizante.

Mihaela Rădulescu este o prezență care umple de fiecare dată ecranul cu personalitatea ei debordantă și cu umorul ei contagios, de care a dat dovadă și în interviul de mai jos.

Mihaela, o dată pe an te vedem în câte un nou proiect la PRO TV, ce te face de fiecare dată să spui ”Da!” ?

E meseria mea de om de televiziune, n-am nicio problemă că trebuie să schimb rochia de seară cu bocanci, în noroaie la ”Ferma” sau să mă întorc la rochia de seară la Masked Singer, e tot meseria mea, n-am avut nicio problemă în schimbarea radicală de format, doar dacă mi se părea că nu mă potrivesc. Nu știu dacă aș prezenta Știri de mâine, adică… mi s-ar părea un pic ciudat, nu s-ar potrivi cu cine sunt eu, dar în rest, n-am o problemă, mi se pare că tot meseria asta este și chiar îmi place proiectul ăsta de mor! Mă și mir că nu s-au gândit până acum la mine! (râde).

mihaela radulescu masked singer romania

Care este cel mai puțin ”glamourous” aspect al vieții tale la Monaco?

În general, viața normală nu ar trebui să fie glamouroasă – Viața aceea de dus și de luat copilul de la școală, de mers la piață, de făcut mâncare… viața normală care nu are glamour-ul ăsta de-l vedem noi la televizor sau în reviste… dar are și ea farmecul ei. De aceea m-am și dus acolo, să găsesc un farmec în această viață fără să mai am de dat socoteală nimănui, adică eu ador viața asta mai necunoscută vouă sau în general, oamenilor care vor să știe tot despre noi – viața normală e mai puțin glamouroasă, e altceva – că mai duc gunoiul… îl duc și eu ca tot omul, că mai spăl pe jos, le fac cu mare plăcere, că-s moldoveancă, adică nu avem oameni pentru tot, nu… mai facem și singuri.

Cu care dintre colegii tăi, detectivii de la Masked Singer, ai vrea să faci schimb de vieți?

Cu niciunul, că sunt oameni agitați! Cu INNA? Doamne ferește, ce are concerte toată ziua! Cu Horia?! Are șapte mii de copii! Nu pot, nu mai am timp de așa ceva! Alex? Nu înțeleg cine e! O dată este cel mai profund, cel mai serios și mai filosofic om și avem niște discuții minunate despre cărți, teatru, și după aia face scenete cu Tonciu și-l urăsc din toată inima, deci n-am cum, exclus! Poate cu Bartoș, pentru că am descoperit că avem în comun felul în care mâncăm. Amândurora ne plac niște chestii groaznice, gen ”porcării” românești și doar cu el mă înțeleg, restul sunt care vegetarieni, care pe ”finețuri”, eu cu Bartoș suntem pe bucătăria românească, tradițională, la greu!

 

Foto: Instagram, arhiva personala

Related Posts