Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a căsătorit cu un miliardar mai mare cu 32 de ani decât ea. Mireasa a purtat cinci rochii la nuntă

kitty spencer

Kitty Spencer, fiica fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a căsătorit în acest weekend cu un bărbat mai în vârstă cu 32 de ani decât ea. Mireasa a a schimbat în ziua nunții cinci rochii, toate create de Dolce & Gabbana, brandul al cărui ambasador este încă din 2017.

Kitty Spencer s-a maritat cu Michael Lewis, un miliardar în vârstă de 62 de ani, iar nunta a avut loc în Italia, la un castel medieval, care datează din secolul al 17-lea – Villa Aldobrandini, situată în apropiere de Roma, în regiunea Frascati.

Kitty Spencer (30 de ani) este fiica lui Charles Spencer, fratele Prințesei Diana și a Victoriei Lockwood, fost model.

kitty spencer

Tatăl miresei nu a fost prezent la ceremonie și nici verii și verișoarele ei primare – Prinții William și Harry sau Prințesele Beatrice și Eugenie. Totuși, din familia miresei au luat parte la ceremonia de nuntă frații și surorile ei – Louis Spencer, Viconte de Althorp, fratele ei vitreg, Samuel Aitken, Eliza și Amelia Spencer.

Mireasa a avut apariții senzaționale în rochiile impresionante create special pentru ea de D&G, la care s-a lucrat timp de șase luni, iar nunta a fost una fastuoasă, cu sute de invitați – majoritatea celebrități din industria divertismentului.

kitty spencer

Prima rochie purtată de Kitty a fost creată din dantelă, cu guler înalt, mâneci lungi și umeri supradimensionați, și s-a asemănat cu rochia de mireasă purtată de mama ei la nunta cu Charles Spencer din 1989. Ținutele purtate de Kitty în ziua nunții au fost demne de o prințesă, adevărate opere de artă create din tulle, voal, dantelă și alte materiale prețioase.

kitty spencer
Maye Musk, mama lui Elon Musk (dreapta)

Printre invitații la eveniment s-au numărat cântăreața Pixie Lott, modelele D&G Emma Weymouth, Marchiza de Bath, și soția actorului Idris Elba, Sabrina. De asemenea, mama lui Elon Musk, Maye Musk, care încă activează ca model, s-a numărat printre cei care au luat parte la eveniment.

Kitty Spencer locuiește cu actualul ei soț într-o vilă de aproape 20 de milioane de lire sterline în Londra, dar își petrec timpul și la Monaco, unde dețin, de asemenea o locuință.

Kitty Spencer a fost crescută în Africa de Sud, locul din care provine și soțul ei, care deține mai multe afaceri de succes, printre care și o companie producătoare de mobilă, business-uri în domeniul investițiilor și al biotehnologiei.

Foto: Dolce&Gabbana, Instagram

Categorii Lifestyle