ANDREEA ESCA, Publisher: Andreea Esca este un jurnalist care iubește acesta profesie atât de mult încât vrea să o experimenteze în toate formele ei. A pornit în televiziune, care rămâne marea ei dragoste, și a adăugat mereu câte ceva activității sale profesionale. Presa scrisă a însemnat 10 ani de glossy în funcția de director editorial al revistei The ONE și de un an de zile realizează emisiunea La Radio, de la EuropaFM. Între timp, comunicarea online este din ce în ce mai prezentă în viețile oamenilor, așadar, s-a născut o nouă provocare. AListMagazine.ro.

MAGDA MUȘAT, Advertising Manager: Indiferent că a lucrat în industria farmaceutică sau în advertising pentru revistele glossy (The ONE și CSID), Magda și-a păstrat mereu același zâmbet cald, dar și plăcerea de a interacționa în fiecare zi cu oamenii. Advertising Manager la A List Magazine, Magdei îi place să comunice în permanență, să aibă parte de proiecte noi și își dorește să-și petreacă mai mult timp cu fetița ei, Mara.

CLAUDIA PANȚUROIU, Advertising Manager: Dacă ar fi posibil, ar ține legătura cu clienții de advertising doar din aeroport și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Claudia, Advertising Manager la A List Magazine, are o experienț ă îndelungată în vânzarea de publicitate în lumea revistelor glossy (The One, CSID, GLAMOUR) și adoră provocările unor proiecte interesante, care o țin în mișcare în fiecare zi.

ALINA ALIMAN, Editor in Chief – Print Edition: Și-a dorit mereu să fie jurnalist. Și a visat multă vreme că va face relatări din zonele de conflict. În schimb, a scris timp de ani buni știri de frontul tranzacțiilor la bursă, iar de mai bine de 13 ani Alina lucrează în presa glossy (ELLE, GLAMOUR, The ONE, Cosmopolitan). Visează la lucruri și locuri minunate pe DREAMINGof.net și crede că proiectul online A List Magazine (pe care l-a văzut crescând de la primele schițe făcute împreună cu Andreea, pe hârtie) va fi 100% extraordinar. N-ar renunța la cafea, la mașină, la cărțile care o țin trează până dimineața, la înot și la… scris.

NICOLETA NICOLAE, Editor in Chief – Online edition: Înainte de A List Magazine, Nicoleta a lucrat ca redactor șef la mai multe publicații precum: The ONE, ProTV Magazin, ApropoTV, Voux.ro. N-ar putea trăi fără cafeaua de dimineață, călătoriile în lumea largă și zâmbetul fiicei sale Alma-Iustina.

BIANCA NUȚU, Beauty Editor: De la comedie de moravuri (gen literar pe care se pregătea să îl abordeze după absolvirea Facultăţii de Litere), Bianca a trecut la beauty writing doar pentru şansa de a lucra cu Andreea Esca la revista The ONE. Zece ani mai târziu, deşi s-a îndrăgostit iremediabil de print şi s-a aventurat în online, pasiunea ei de a descoperi tot ceea ce contează în industria de beauty a rămas neschimbată. Fondatoarea proiectului Spa on the Road, călătorind peste tot în lume, Bianca se relaxează stând la poveşti cu oameni care o inspiră.

ROVENA ANDREI, Fashion Stylist: Înainte de A List Magazine, Rovena a fost fashion editor pentru revista Bolero, a colaborat cu Unica, Tabu, Styler, Cockaigne și The ONE. Are în portofoliul ei de stilist multe campanii și spoturi publicitare, dar și un blog de stil dedicat mamelor, Stylishmom. Ar colinda lumea în lung și-n lat, adoră provocările și caută mereu modalități de a se reinventa în jobul pe care îl face. Cum ar fi, pentru A List Magazine, în video pictoriale.

RALUCA LEAFU, Lifestyle Editor: Facultatea de Drept. Notariat. The ONE. Bon Bijou. Este itinerariul Ralucăi Leafu până la A List Magazine. Chiar dacă a pornit dintr-un domeniu juridic, și-a descoperit latura creativă ca redactor de modă și în construirea brand-ului Bon Bijou. Este o persoană hiperactivă, de 7 ani sportul este cel mai constant lucru din viața ei. De 3 ani se antrenează împreună cu Alexandra Bolba, cu care a format o echipă pentru serialul „In the sport light”. Crede că lucrurile minunate ies atunci când nu ne luăm prea mult în serios, dar muncim cu seriozitate.

ALEXANDRA BOLBA, Lifestyle Editor: Activă din fire, sportul a făcut mereu parte din viața Alexandrei. La 7 ani s-a îndrăgostit iremediabil de baschet, pe care l-a practicat 12 ani. O altă activitate „solicitantă” unde a făcut performanța este „degustarea deserturilor”. Pentru că nimic nu se compară cu boost-ul de energie pe care ți-l oferă un antrenament a făcut echipă cu Raluca Leafu pentru proiectul “In the sport light”.

SORIN BADEA, Image Director: Nu i-a plăcut foarte mult economia așa că s-a îndreptat cu mult mai multă pasiune către fotografie. Pe care a practicat-o, în toate formele ei, de la albume de familie la portrete și reportaje publicitare, timp de 10 ani. O nouă provocare a apărut în fața lui atunci când a descoperit camera de filmat. Videoclipuri pentru band-uri, clipuri publicitare și, mai nou, video-uri pentru A List. Și, dacă ar avea timp mai mult (și totul ar fi posibil), ar face o călătorie… pe Lună.

MONICA CISMARU, Redactor: Când nu visez cu ochii deschiși la următoarea destinație de vacanță și nu găsesc motive de râs din orice subiect alături de colegii de redacție, pierd noțiunea timpului cu o carte în mână sau alerg după cei doi pisici prin casă și încerc să mă tratez de dependența de shopping.

DIANA LUPU, Prezentator “Love is fun but Complicated”: Diana Lupu este un tanar psiholog si psihoterapeut relational in formare. Dorinta de a transmite mesaje legate de sanatatea relationala, precum si curiozitatea de a afla povesti de viata au determinat-o sa spuna Love is Fun…but Complicated in fiecare seara de miercuri pe pagina de Facebook A List Magazine alatturi de colega s-a Dr.Psiholog Raluca Anton. De asemenea, Diana este o tanara activista in domeniul constientizarii si combaterii violentei dosmestice, realizeaza workshop-uri, publica articole si transmite mesaje legate de calitatea si sanatatea relationala.

DANIEL ILEANA, Video Editor: Absolvent al facultății de jurnalism, pasionat de fotografie și muzică. A descoperit editarea video dintr-o joacă pentru ca mai târziu să se perfecționeze la Gazeta Sporturilor și Digi 24. Editorul video și grafic designerul A List Magazine iubește vacanțele, drumurile lungi cu mașina și orice desert cu ciocolată.

ROXANA POPESCU, Social Media Editor: Smartphone-ul a devenit, prin prisma generației de millennials din care face parte, o extensie a corpului său, dar de fiecare dată când ridică privirea din ecran, se asigură că își încarcă bateriile bibliotecii social media cu informații demne de postat pe contul @alistmagazine.

ALINA BURLACU, beauty editor alistmagazine.ro și A List Magazine: În ultimii 22 ani, am ales să lucrez în presă sau ea m-a ales, cu toate provocările și transformările prin care am trecut împreună. Am învățat de la cei mai buni. Am ales să îi ascult mai mult pe specialiști și să îi fac pe ei mai vizibili, și mai puțin pe mine. Și asta pentru că teoria, oricât de bine o stăpânești, nu te face maestră a practicii. Nu sunt stilist, nici make-up artist ori cosmetician, dar îți pot povesti cu lux de amănunte tot ce vrei să știi despre industria de beauty, un univers în continuă transformare.

Contributors: Bianca Sterie, Andreea Leța, Adriana Moscu, Alina Burlacu, Alina Vilcan.

CONTACTEAZĂ-NE: echipa@alistmagazine.ro