ANDREEA ESCA, Publisher: Andreea Esca este un jurnalist care iubește acesta profesie atât de mult încât vrea să o experimenteze în toate formele ei. A pornit în televiziune, care rămâne marea ei dragoste, și a adăugat mereu câte ceva activității sale profesionale. Presa scrisă a însemnat 10 ani de glossy în funcția de director editorial al revistei The ONE și de un an de zile realizează emisiunea La Radio, de la EuropaFM. Între timp, comunicarea online este din ce în ce mai prezentă în viețile oamenilor, așadar, s-a născut o nouă provocare. AListMagazine.ro.

MAGDA MUȘAT, Advertising Manager: Indiferent că a lucrat în industria farmaceutică sau în advertising pentru revistele glossy (The ONE și CSID), Magda și-a păstrat mereu același zâmbet cald, dar și plăcerea de a interacționa în fiecare zi cu oamenii. Advertising Manager la A List Magazine, Magdei îi place să comunice în permanență, să aibă parte de proiecte noi și își dorește să-și petreacă mai mult timp cu fetița ei, Mara.

CLAUDIA PANȚUROIU, Advertising Manager: Dacă ar fi posibil, ar ține legătura cu clienții de advertising doar din aeroport și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Claudia, Advertising Manager la A List Magazine, are o experienț ă îndelungată în vânzarea de publicitate în lumea revistelor glossy (The One, CSID, GLAMOUR) și adoră provocările unor proiecte interesante, care o țin în mișcare în fiecare zi.

ALINA ALIMAN, Editor in Chief – Print Edition: Și-a dorit mereu să fie jurnalist. Și a visat multă vreme că va face relatări din zonele de conflict. În schimb, a scris timp de ani buni știri de frontul tranzacțiilor la bursă, iar de mai bine de 13 ani Alina lucrează în presa glossy (ELLE, GLAMOUR, The ONE, Cosmopolitan). Visează la lucruri și locuri minunate pe DREAMINGof.net și crede că proiectul online A List Magazine (pe care l-a văzut crescând de la primele schițe făcute împreună cu Andreea, pe hârtie) va fi 100% extraordinar. N-ar renunța la cafea, la mașină, la cărțile care o țin trează până dimineața, la înot și la… scris.

NICOLETA NICOLAE, Editor in Chief – Online edition: Înainte de A List Magazine, Nicoleta a lucrat ca redactor șef la mai multe publicații precum: The ONE, ProTV Magazin, ApropoTV, Voux.ro. N-ar putea trăi fără cafeaua de dimineață, călătoriile în lumea largă și zâmbetul fiicei sale Alma-Iustina.

ROVENA ANDREI, Fashion Stylist: Înainte de A List Magazine, Rovena a fost fashion editor pentru revista Bolero, a colaborat cu Unica, Tabu, Styler, Cockaigne și The ONE. Are în portofoliul ei de stilist multe campanii și spoturi publicitare, dar și un blog de stil dedicat mamelor, Stylishmom. Ar colinda lumea în lung și-n lat, adoră provocările și caută mereu modalități de a se reinventa în jobul pe care îl face. Cum ar fi, pentru A List Magazine, în video pictoriale.

RALUCA LEAFU, Lifestyle Editor: Facultatea de Drept. Notariat. The ONE. Bon Bijou. Este itinerariul Ralucăi Leafu până la A List Magazine. Chiar dacă a pornit dintr-un domeniu juridic, și-a descoperit latura creativă ca redactor de modă și în construirea brand-ului Bon Bijou. Este o persoană hiperactivă, de 7 ani sportul este cel mai constant lucru din viața ei. De 3 ani se antrenează împreună cu Alexandra Bolba, cu care a format o echipă pentru serialul „In the sport light”. Crede că lucrurile minunate ies atunci când nu ne luăm prea mult în serios, dar muncim cu seriozitate.

ALEXANDRA BOLBA, Lifestyle Editor: Activă din fire, sportul a făcut mereu parte din viața Alexandrei. La 7 ani s-a îndrăgostit iremediabil de baschet, pe care l-a practicat 12 ani. O altă activitate „solicitantă” unde a făcut performanța este „degustarea deserturilor”. Pentru că nimic nu se compară cu boost-ul de energie pe care ți-l oferă un antrenament a făcut echipă cu Raluca Leafu pentru proiectul “In the sport light”.

MONICA CISMARU, Redactor: Când nu visez cu ochii deschiși la următoarea destinație de vacanță și nu găsesc motive de râs din orice subiect alături de colegii de redacție, pierd noțiunea timpului cu o carte în mână sau alerg după cei doi pisici prin casă și încerc să mă tratez de dependența de shopping.

DIANA LUPU, Prezentator “Love is fun but Complicated”: Diana Lupu este un tanar psiholog si psihoterapeut relational in formare. Dorinta de a transmite mesaje legate de sanatatea relationala, precum si curiozitatea de a afla povesti de viata au determinat-o sa spuna Love is Fun…but Complicated in fiecare seara de miercuri pe pagina de Facebook A List Magazine alaturi de colega s-a Dr.Psiholog Raluca Anton. De asemenea, Diana este o tanara activista in domeniul constientizarii si combaterii violentei dosmestice, realizeaza workshop-uri, publica articole si transmite mesaje legate de calitatea si sanatatea relationala.

ROXANA POPESCU, Social Media Editor: Smartphone-ul a devenit, prin prisma generației de millennials din care face parte, o extensie a corpului său, dar de fiecare dată când ridică privirea din ecran, se asigură că își încarcă bateriile bibliotecii social media cu informații demne de postat pe contul @alistmagazine.

ALINA BURLACU, beauty editor alistmagazine.ro și A List Magazine: În ultimii 22 ani, am ales să lucrez în presă sau ea m-a ales, cu toate provocările și transformările prin care am trecut împreună. Am învățat de la cei mai buni. Am ales să îi ascult mai mult pe specialiști și să îi fac pe ei mai vizibili, și mai puțin pe mine. Și asta pentru că teoria, oricât de bine o stăpânești, nu te face maestră a practicii. Nu sunt stilist, nici make-up artist ori cosmetician, dar îți pot povesti cu lux de amănunte tot ce vrei să știi despre industria de beauty, un univers în continuă transformare.

SIMONA CĂLINESCU, Brand Manager: Brașov – copilărie. München – studenție la Facultatea de Științele Comunicării și cea de Economie; tot aici prinde rădăcini în departamentul de redacție al unei companii din industria fashion. Întoarsă în țară, pendulează între mediul corporatist și antreprenoriat activând în diverse domenii precum comunicare/marketing, organizare de evenimente și retail. Crede că omul sfințește locul și că simțul umorului este ingredientul care nu ar trebui să lipsească din lucrul în echipă – motive pentru care se simte atât de bine în Alist Team!

ANDREEA LEȚA, Fashion editor: Dependentă de frumos și pasionată de artele vizuale, Andreea a intrat în lumea modei la aproape 22 de ani ca asistent de stilist. A fost redactorul de modă al revistei Marie Claire timp de patru ani, dar proiectele ei au fost publicate și de alte titluri locale și internaționale, printre care Harper’s Bazaar, Rebel Mag, Beau Monde sau Pagina de Psihologie. Din 2020 este fashion editor Alist Magazine, unde semnează articole online și în print.

Contributors: Bianca Sterie, Adriana Moscu, Alina Burlacu, Alina Vilcan.

CONTACTEAZĂ-NE: echipa@alistmagazine.ro