inna masked singer

De azi într-o săptămână, o putem urmări din nou pe INNA la masa detectivilor de la Masked Singer România, sezonul doi, alături de Horia Brenciu și de noii ei colegi, Mihaela Rădulescu și actorul Alex Bogdan. INNA ne vorbește despre intuiție, despre sinceritate și despre oamenii care au ajutat-o să devină ceea ce este astăzi.

Care ar fi indiciul care te-ar da de gol dacă ai încerca să-ți ascunzi identitatea vreodată, apropo de formatul show-ului Masked Singer?

Cred că ar fi vocea mea, care e recognoscibilă, dar aș încerca să mi-o schimb, așa cum au făcut și concurenții de la Masked Singer din sezonul acesta și din sezonul trecut. Mulți dintre ei au reușit să se ascundă. Dacă n-ar fi vocea, nu cred că aș fi descoperită. Poate m-ar da de gol povestea mea, povestea succesului meu, cariera mea ar avea niște indicii foarte puternice și atunci cred că te-ar duce orecum cu gândul acolo. Oamenii de-acasă și noi, de-acolo, de la masa detectivilor, nu reușim să vedem foarte multe trăsături, pentru că măștile ascund tot, nu mai rămâne nimic din celebritatea care se afla sub mască, așa că…

inna masked singer

Cu care dintre colegii tăi detectivi ai face schimb de vieți?

Nu știu… cu Alex Bogdan. Mi-ar plăcea să fiu actriță. Nu mi-ar plăcea să-mi schimb meseria total, dar mi-ar plăcea să știu cum este să fii artist. Deja este foarte greu pentru mine și să fiu în show-ul ăsta, pentru că programul meu a reînceput să fie foarte aglomerat și fac ceea ce îmi place, nu aș renunța la muzică pentru absolut nimic în lume și atunci, să fiu implicată în actorie sau într-un proiect de genul ăsta mi-ar lua din timpul meu de pe scenă, de la clipuri, din studio. N-am avut timp să fac altceva în afară de muzică.

În viața de zi cu zi ți s-a întâmplat vreodată să faci pe detectivul?

Daaa, cred că li se întâmplă tuturor, într-o mai mică sau mai mare măsură. De exemplu, când cineva a mâncat prajitura din frigider, cu cine s-a mai întâlnit colega de la studio…

inna

Care e persoana care te cunoaște cel mai bine și căreia i-ai încredința secretele tale?

Sunt multe, am foarte mulți prieteni și foarte mulți oameni care mi-au fost alături, tocmai de aceea am și rezistat până acum întreagă la minte, în ghilimele. Este un job foarte stresant, care te duce prin toate stările, pe parcursul unei cariere de 12 ani. Și atunci, dacă nu ai oameni lângă tine care să-ți dea sfaturi și care să te cunoască foarte bine, ai putea să ajungi într-un punct nu foarte plăcut al vieții tale. Mama mea mă cunoaște foarte bine, Lucian, managerul meu, partenerul meu (Deliric, cu care are o relație de un an, n. r) a început să mă cunoască foarte bine și este cel mai sincer om pe care îl cunosc.

Ce rol joacă intuiția în deciziile pe care le iei?

Cel mai important rol. Așa sunt artistii în general. Cred că, în mare parte, intuiția e pe primul loc. Mă încred în instinctul meu, dar e foarte important ca decizia mea să fie dublată și de sfatul unei persoane sincere.

 

Foto: PRO TV, Global Records

Related Posts