A List Magazine ∙ September 27, 2023 ∙ 3 min read

Evenimente culturale unice, comori arhitecturale ascunse, restaurante renumite și destinații inedite de vacanță sunt experiențe de neprețuit care se trasformă ușor în momente de neuitat. Mastercard și BRD pun la dispoziție o colecție de experiențe și beneficii din domenii precum artă și cultură, sport, gastronomie, divertisment, călătorii sau cumpărături, concepute exclusiv pentru posesorii de carduri Mastercard BRD Premium: Noir (World Elite), Platinum sau Gold, disponibile prin platforma Priceless.com/BRD.

Bucură-te de privilegii unice

Categoria Experiențe exclusive BRD aduce o varietate de experiențe ce pot fi accesate gratuit. Pentru pasionații de gastronomie, programul deschide o lume de rafinament culinar, cu experiențe de fine dining inedite, oferite de KANÉ, restaurant ce explorează noua bucătărie românească, The Brunch Affair, un concept exclusivist de petreceri în restaurante și locuri neconvenționale, și Singureni Manor, o destinație unică ce combină relaxarea în mijlocul naturii cu confortul absolut. În curând, colecția de Experiențe exclusive BRD va deveni disponibilă în întreaga țară, extinzându-se în mai multe județe și aducând o varietate de experiențe inedite.

mastercard

Planifică-ți călătoria perfectă

În platforma Priceless.com/BRD este disponibilă și lista de Business Lounge-uri în care posesorii de carduri premium au acces: aeroporturile din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Viena, unde se vor putea bucura de momente de relaxare și confort. Dar beneficiile nu se opresc aici. Posesorii cardurilor premium primesc 10% cashback la rezervările de cazare realizate pe Booking.com, indiferent de destinația lor dintre cele 85.000 de opțiuni internaționale disponibile. Astfel, își pot alege cu ușurință locurile preferate pentru a se bucura de vacanțe de vis și totodată optimizează cheltuielile în mod inteligent.

Fiecare călătorie devine și mai specială prin asigurarea gratuită pentru cumpărături de la orice magazin online înregistrat în Uniunea Europeană, Marea Britanie, Norvegia sau Elveția. Astfel, posesorii cardurilor Mastercard BRD Premium se pot bucura de cumpărături în siguranță și cu încredere, fără nicio grijă legată de protecția plăților.

Secțiunea Experiențe globale vine cu oportunitatea de a explora aventuri interesante în diverse colțuri ale lumii. Oferind o gamă diversă de experiențe internaționale, această secțiune se actualizează cu propuneri de destinații relevante și captivante pentru clienții din România

Și mai multe oferte și avantaje premium
Programul European de Privilegii oferă o gamă largă de oferte atractive și beneficii de la comercianți internaționali dintr-o varietate de categorii, precum beauty, cadouri, îmbrăcăminte, accesorii și nu numai.

Astfel, programul oferă acces la promoții exclusive, iar fiecare achiziție devine o experiență extraordinară și un moment de bucurie.

În plus, toți deținătorii de carduri Mastercard BRD Premium se bucură de și mai multe avantaje prin înrolarea unui card eligibil pe pagina Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat de la Mastercard. Astfel, posesorii de carduri premium înscrise se pot bucura de cashback la o varietate de comercianți premium, precum Teilor, NIKE, La Finca by Alioli, Le Bistrot Francais și mulți alții, pentru și mai multe oferte.

Deținătorii de carduri Mastercard BRD Premium sunt așteptați pe platforma Priceless.com/BRD să se bucure de experiențele exclusive, ofertele și beneficiile disponibile. Clienții BRD și consumatorii care doresc să aibă acces la aceste avantaje, își pot deschide un cont și pot solicita un card Premium eligibil.

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…