Monica Cismaru ∙ May 2, 2024 ∙ 3 min read

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune?

Probabil ți se pare o întrebare clișeică la care, instinctiv, ai răspunde „Nu știu ce fac mâine, dar peste 4 ani?“. Ei bine, cu ocazia lansării noului telefon Reno11 F 5G, OPPO România aduce și un proiect editorial special, în parteneriat cu A List Magazine și Federația Română de Fotbal. Sub umbrela celor 4 ani de protecție a bateriei, laitmotivul garanției pe care compania o oferă începând cu Reno11 F, OPPO surprinde viitorul și deblochează grija momentelor în care bateria te poate lăsa „la greu” sau când ești pe punctul de a capta acel ceva unic.

În cel de-al patrulea episod din seria „Tu unde te vezi peste 4 ani?” o avem alături pe Camelia Caesar, portar cu dublă cetățenie, română și italiană, campioană a Italiei cu AS Roma.

Camelia Caesar are 26 de ani și este portarul Naționalei de Fotbal Feminin. Sportiva noastră are 12 ani de activitate la senioare și a părăsit poarta AS Roma doar pentru cea a Naționalei României – din 2019, de când vestea convocării a umplut-o de emoție și de bucurie pentru prima dată.

Camelia Caesar a crescut în Italia de la 5 ani și a început să joace fotbal cu băieții în echipa bisericii, după obiceiul locului. La 14 ani, a devenit cea mai tânără jucătoare a clubului de fotbal feminin Torino, cu care a debutat în Femminile Seria A. Au urmat Brescia, AC Milan și, în sfârșit, AS Roma, alături de care a înfruntat Barcelona în Champions League. Un portar fără frică sau senza paura, cum e descrisă în presa italiană. Forza, Camelia!

„Fotbalul a fost pentru mine un lucru natural, pentru că în familie jucam acest sport, tatăl meu iubea foarte mult fotbalul și jucam cu verișorii mei”, povestește Camelia.

Înainte de fiecare meci, Camelia are ritualul ei și a dezvoltat o rutină, dar nu dezvăluie superstițiile ei legate de teren și de joc. „Încerc să vizualizez fazele, meciul, mă uit la colegele mele, în ochii lor, și mă încarc de energie.”

Peste patru ani, Camelia s-ar vedea încă jucând la Roma, dar așteaptă să fie surprinsă plăcut de viitor și de fotbal, în general. Cameliei din urmă cu patru ani i-ar transmite să aibă încredere în ea însăși, atât în momentele grele, cât și în cele fericite, pentru că „sunt toate importante, ca parcursul să scoată cea mai bună versiune din fiecare dintre noi. Să aibă încredere și să continue să facă ceea ce îi place.”

Mai multe detalii pe https://oppostore.ro/campania-oppo/.

* OPPO introduce Planul de Protecție a Bateriei pe 4 Ani pentru noul device Reno11 F 5G din dorința de a oferi utilizatorilor o asigurare cuprinzătoare la achiziționarea produsului. Acest plan este o reconfirmare a angajamentului OPPO față de satisfacția și încrederea clienților, garantând că investiția acestora este protejată pe termen lung.

**Material susținut de OPPO România

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…