adele
Alina Comănescu: „Un navigator de pacienți trasează linia dreaptă de la suspiciunea de boală, la diagnostic și tratament”

Adele face cheltuieli extravagante la început de an: Și-a cumpărat o casă de 58 de milioane de dolari în Los Angeles

Cum ne detoxifiem natural organismul după excesele de Sărbători

Alina Comănescu: „Un navigator de pacienți trasează linia dreaptă de la suspiciunea de boală, la diagnostic și tratament”

adele casa

Adele (33 de ani) și-a făcut un cadou costisitor la început de an. La scurt timp după lansarea albumului intitulat ”30”, artista britanică a alocat impresionanata sumă de 58 de milioane de dolari pentru cumpărarea unei vile în Los Angeles.

Adele locuiește în SUA de mai mulți ani și a schimbat periodic locuințele. Acum însă, cântăreața a făcut o alegere cu greutate și a ales să cheltuiască mai multe zeci de milioane de dolari pe vila care i-a aparținut lui Sylvester Stallone. Vila se află în Beverly Hills, mai exact în North Beverly Park și are o suprafață de 1 726 de metri pătrați – cu opt dormitoare și 12 băi.

Proprietatea a fost proiectată de arhitectul Richard Landry, cunoscut și ca ”Regele Megaimobiliarelor”, cel care i-a conceput casa și lui Gisele Bündchen. Casa mai dispune de sală de sport, de piscină, cinema, dar și de două case de oaspeți. Inițial, Sylvester Stallone a scos la vânzare vila pentru 110 de milioane de dolari, dar a tăiat din preț considerabil după ce nu s-a intrezarit niciun cumpărător la orizont timp de mai multe luni.

Cel mai probabil, Adele va dori să-și stabilească aici căminul pe termen lung, alături de fiul ei, Angelo, și de iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de aproape un an.

Adele domină în prezent topurile muzicale cu mai multe dintre piesele de pe albumul nou-lansat, ”30”, pe care fanii îl așteaptă de 5 ani. Cântăreața britanică a făcut mai multe confesiuni în ultimul timp despre starea ei emoțională și fizică. Aceasta a povestit pe larg despre pierderea tatălui ei, despre felul în care a afectat-o divorțul de fostul ei soț, Simon Konecki, despre noua ei relație și, nu în ultimul rând, despre slăbirea ei considerabilă, de aproape 50 de kilograme.

adele

Noua casă a lui Adele este amenajată în stil contemporan mediteranean și dispune de o curte generoasă, cu o suprafață de 1,4 hectare, împărțită în zone de relaxare și piscină, de unde poate fi admirată panorama asupra orașului și a împrejurimii.

Casa are coloane înalte și tavane asemenea și cu sisteme de iluminat care oferă o atmosferă elegantă spațiului.

Cel mai probabil, Adele va începe reamenajarea spațiului pentru a-l adapta propriilor ei preferințe.

Aceasta este cea de-a patra locuințăAdele a cumpărat o casă de 10 milioane de dolari în Beverly Hills de la buna ei prietenă, Nicole Richie din Beverly Hills în care se mută Adele. Cea mai recentă, în afară de aceasta, a fost achiziționată de la Nicole Richie, în iunie 2021.

Dintre noii ei vecini fac parte vedete precum Eddie Murphy și Denzel Washington.

Foto: Hepta, westside estate agency, Vogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts