adele nicole richie

Nicole Richie, actriță, vedetă de reality-show și creatoare de modă nici n-a apucat să scoată pe piață conacul impresionant din Beverly Hills, că una dintre cele mai bune prietene de-ale ei, Adele, a și cumpărat proprietatea, pentru suma de 10 milioane de dolari.

 

Cele două vedete dețineau două proprietăți învecinate încă din 2016, iar acum, Adele a decis să fie unic proprietar și să cumpere întregul lot, amplasat într-o zonă exclusivistă în care locuiesc mai multe celebrități, de la Nicole Kidman și Keith Urban, la Penelope Cruz, Cameron Diaz, Jennifer Lawrence și Katy Perry.

Vânzarea casei reprezintă un câștig însemnat penru Nicole Richie și soțul ei, rockerul Joel Madden, care au cumpărat casa în 2015, pentru suma de 6,7 milioane de dolari.

adele nicole richie

Conacul care îi aparține de-acum lui Adele a fost construit în 1957 și a fost renovat și extins de-a lungul timpului. În prezent, casa are elemente tradiționale la exterior și are o structură neconvențională, lungă și îngustă. Conacul este situat pe dealurile Beverly Hills, în Coldwater Canyon și se află la o distanță de 10 minute cu mașină față de celebrele obiective Los Angelesului- Hotel Beverly Hills sau Sunset Strip.

adele nicole richie

adele nicole richie

Casa nou-achiziționată de Adele are patru dormitoare și patru băi și dispune de o curte interioară cu gazon și cu dale de piatră. De asemenea, proprietatea are piscină, spa, garaje și teren de baschet.

Adele își construiește încet și sigur un imperiu imobiliar in Beverly Hills. Pe lângă noua achiziție de la Nicole Richie, cântăreața mai deține proprietatea vecină în valoare de 9,5 milioane de dolari și încă o casă de 10,7 milioane de dolari amplasată peste stradă, în care locuiește fostul ei soț, Simon Konecki. 

 

Foto: Hepta, Vogue, Architectural Digest

Related Posts