Adele dezvăluie lucrul care stă în spatele shimbării ei spectaculoase

adele

Adele a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a reușit să slăbească peste 40 de kilograme și să se transforme într-o persoană cu totul și cu totul nouă, iar unul dintre catalizatoarele transformării ei a fost o cartea de self-help Untamed, Stop Pleasing, Start Living de Glennon Doyle. Vedeta britanică a recomandat cartea și admiratorilor ei și spune că volumul a ajutat-o să se elibereze din punct de vedere spiritual.

Adele nu a vorbit niciodată în mod direct despre slăbirea ei spectaculoasă, dar se pare ca aceasta a a urmat un regim draconic, de maximum 1000 de calorii pe zi, combinat cu mult sport. Acum, Adele dă indicii despre felul în care s-a schimbat nu numai din punct de vedere fizic, ci și emotional, iar cartea lui Glennon Doyle a avut o contribuție majoră în procesul ei.

glennon doyle

Daca sunteți pregătiți – această carte vă va cutremura creierul și vă va face sufletul să urle. Sunt atât de pregătită pentru mine însămi după ce am citit această carte! E ca și cum aș fi prins aripi și aș fi plonjat în corpul meu pentru prima dată. Oricine are capacitatea de a se detașa cu adevărat și de a se accepta așa cum este și să-și trăiască viața – faceți-o! Citiți-o. Trăiți-o. Puneți în aplicare ce scrie acolo. Suntem ființe complexe, dar așa ne e lăsat să fim. O viața bună e o viață grea. Citiți această carte și tineți un marker la îndemână pentru a sublinia pasajele importate, pentru ca veți vrea sa le recitiți, credeți-mă! Nu mi-am imaginat niciodată că sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate! Cine ar fi crezut că propria noastră eliberare îi eliberează și pe cei din jurul nostru? Eu, una, nu știam! Credeam că e normal să fim stresați, confuzi și egoiști, exact ca niște personaje Disney!”, descrie Adele cartea despre care spune că i-a schimbat viața.

Vedeta a trecut prin schimbari majore în ultimul an. După ce a reușit să-și remodeleze silueta, cântăreața a divorțat de soțul ei, Simon Konecki, cu care împarte custodia fiului lor, Angelo. Iar înainte de izbucnirea pandmeiei de Coronavirus, se zvonea că aceasta ar lucra la un nou album, după o pauză muzicală de mai mulți ani. Acum, se pare că lansarea noului ei material discografic a fost amânată pe termen nedefinit, dar fanii sunt nerăbdători să asculte muzica nouă a lui Adele, mai ales că, se pare, aceasta și-a ”vărsat” toate emoțiile în creație.

Conform unei surse citate de presa britanică, ”Adele și-a pus tot sufletul în crearea noului album, inclusiv sentimentele trăite post-divorț. Vrea ca albumul să fie plin de trăiri, cu un sunet eclectic”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle