Adele, divorț de 190 de milioane de dolari

adele divort

Adele e în sfârșit o femeie liberă după ce a divorțat oficial de fostul ei soț, Simon Konecki, directorul unei fundații de caritate. Cei doi au avut de împărțit custodia fiului lor și o avere de 190 de milioane de dolari.

Adele (32 de ani) a reușit să ajungă la decizie finală legată de mariajul ei cu Simon Konecki (46 de ani), după doi ani de mediere juridică. Divorțul dintre ea și fostul ei soț s-a derulat pe o perioadă de doi ani, din cauză că la mijloc era vorba de averea imensă a cântăreței, evaluată la 190 de milioane de dolari. Cei doi au reușit să ajungă în final la o înțelegere, care include și împărțirea custodiei fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo. Potrivit surselor citate de presa britanică, Adele ar fi fost nevoită să-și împartă averea cu fostul ei soț, dar partea care i-a revenit lui Konecki în urma căsătoriei nu a fost făcută publică.

adele divort

Se pare că la divorț, Adele și Konecki s-au prezentat în instanță singuri, fără asistența avocaților. Cea care a înaintat cererea de divorț în 2019 a fost artista, care a cerut ca detaliile juridice legate despărțirea ei să fie ținute secrete.

Inițial, despărțirea dintre cei doi a fost una amiabilă, dar a fost nevoie ca mediatorii să intre în scenă pentru a pune la punct amănuntele legate de împărțirea bunurilor și a averii între cei doi.

Principala dispută dintre foștii soți ar fi fost în jurul averii impresionante câștigate de artistă de-a lungul carierei ei, în care erau incluse și propritetățile imobiliare în valoare de 47,7 milioane de dolari.

simon konecki

La început, au fost foarte fermi în a nu implica avocații în proces, dar lucrurile nu au mers conform planului; prioritatea lor numărul unu a fost bunăstarea fiului lor, Angelo”, adaugă sursele. ”Au agreat încă de la început să împartă custodia, dar de atunci s-au luptat în privința împărțirii averii și a celorlalte bunuri materiale. Din fericire, au reușit să ajungă la consens fără ca lucrurile să degenereze și să se iște un scandal public, ceea ce le oferă șansa să păstreze o relație civilizată în viitor”.

La momentul căsătoriei, Adele și Simon Konecki, absolvent al prestigioasei instituții de învățământ britanice Eton, nu au încheiat un contract prenupțial. Chiar dacă și Konecki a strâns o avere de câteva milioane de lire sterline, nu s-a apropiat niciodată de averea soției lui. Inițial, Simon Konecki a lucrat ca broker de bursă, iar apoi a înființat Drop4Drop, o fundație caritabilă care se ocupă de oferirea de soluții nepoluante pentru prelucrarea apei în țările care au deficit în acest sens.

foto: hepta

Categorii Lifestyle