Adele refuză peste 40 de milioane de euro pentru a promova metode de slăbit

adele slabit

După ce a slăbit aproape 50 de kilograme, Adele a fost asaltată de diverse branduri pentru a face reclamă dietelor și altor modalități de slăbire spectaculoase, iar aceste contracte ar fi putut să-i aducă în cont artistei britanice aproape 50 de milioane de euro, câte un milion pentru fiecare kilogram pierdut.

Totuși, Adele refuză să-și monetizeze slăbirea și să-și vândă imaginea pentru promovarea metodelor de slăbit deoarece, spune ea, nu vrea să devină o clonă a clanului Kardashian, care ar promova orice pentru a câștiga un ban în plus. Pe deasupra, Adele se simte stânjenită de toată atenția acordată în ultima vreme și nici de bani nu are nevoie, deoarece averea ei se ridică la peste 150 de milioane de euro.

adele
Adele a slăbit pe parcursul unui an aproape 50 de kilograme, iar transformarea ei spectaculoasă a surprins pe toată lumea. Se pare că vedeta a urmat o dietă cu alimentație sănătoasă și a făcut sport, dar nu a vorbit niciodată despre aspectele care i-au adus noua siluetă până săptămâna trecută, când a glumit pe seama noului ei look în cadrul emisiunii de umor Saturday Night Live.

Imaginile cu noua silueta afișată de Adele cu ocazia împlinirii a 32 de ani au făcut înconjurul internetului și o mulțime de branduri s-au grăbit să se asocieze cu vedeta pentru a-și vinde metodele de slăbit.
”Adele a refuzat oferte de milioane de dolari – dintre care făceau parte planuri alimentare, diete, companii producătoare de alimente, cărți de bucate, înregistrări cu exerciții fizice și chiar modelling”, a declarat o sursă apropiată vedetei.

adele

Se pare că Adele ar fi reușit să slăbească în urma unei diete restrictive de 1000 de calorii pe zi, asociată cu multă mișcare, iar rezultatul i-a redat pofta de viață vedetei, care intrase în depresie și din cauza divorțului de soțul ei, Simon Konecki.

Aceleași surse apropiate lui Adele povestesc că aceasta urmează cu strictețe programul de întreținere și merge în fiecare dimineață la sala de sport, unde se antrenează timp de o oră alături de un instructor.

În favoarea refuzului lui Adele de a promova metodele de slăbit diverse care i-au fost propuse mai stă și stânjeneala vedetei, care nu agreează atenția acordată odată cu slăbirea ei. Chiar dacă recunoaște că se simte mai bine ca niciodată cu noua siluetă, Adele susține că încă e intimidată de faptul că toată  lumea stă cu ochii pe ea și încă are accese de nesiguranță.

”Încă îi vine greu să creadă că arată atât de bine. Spune că are un șoc de fiecare dată când se uită în oglindă și e foarte încântată să-și creeze o nouă garderobă pentru noua siluetă. ÎI place la nebunie să probeze haine, parcă recuperează timpul pierdut ”, povestesc aceleași surse.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle