Monica Cismaru ∙ October 8, 2021 ∙ 3 min read

 

adele vogue

Adele este prima celebritate care apare concomitent pe coperțile Vogue UK și Vogue USA. Adele își afișează cu mândrie noua siluetă în fotografii spectaculoase și vorbește deschis despre noua ei relație, cu agentul sportiv american Rich Paul, dar oferă amănunte și despre divorțul ei dureros și despre fiul ei, Angelo. În plus, cântăreața oferă amănunte și despre relația cu tatăl ei înstrăinat, care a decedat în luna mai, după o lungă suferință cauzată de cancer.

Adele trece printr-o schimbare spectaculoasă de aproape doi ani. Cântăreața britanică se pregătește să revină pe piața muzicală cu un nou album, după o pauză îndelungată, de câțiva ani, timp în care a divorțat, a slăbit și s-a îndrăgostit din nou.

adele vogue

Adele a avut o prezență discretă în media în ultimii ani, cu excepția apariției ei din cadrul emisiunii Saturday Night Live, din urmă cu un an. Acum, artista revine în forță și apare simultan pe două coperți Vogue, edițiile UK și USA. Vedeta arată mai bine ca oricând și îi putem admira noua ei siluetă, mai ușoară cu aproape 50 de kilograme. Adele s-a ferit până acum să vorbească descpe schimbările din viața ei, dar în paginile publicației se deschide și oferă detalii despre noua ei persoană. Cantăreața spune că s-a apucat de sport ca să combată anxietatea și să renunțe la timpul petrecut inutil pe telefon, iar acum a devenit dependentă de fitness și face câte trei sesiuni de antrenamente pe zi.

Despre divorțul de Simon Konecki

Nu eram fericită deloc, treceam prin viață ca și cum aș fi fost teleghidată. Niciunul dintre noi n-a greșit cu nimic, nu ne-am rănit reciproc, nimic de genul ăsta. După despărțire, am pornit în cautarea fericirii adevărate.

adele vogue

Despre noul ei iubit, Rich Paul

Rich a venit la momentul potrivit. Nu mă simt nesigură pe mine în preajma lui, din contră. E o nebunie! Sunt o mamă divorțată în vârstă de 33 de ani, care trebuie să știe ce are de făcut. Ultimul lucru de care aș avea nevoie e cineva care nu știe ce vrea. Eu știu ce vreau și, mai ales, știu ce NU vreau!

Despre slăbire

Am slăbit din cauza anxietății. Când fac sport, mă simt mai bine, n-a fost niciodata vorba despre pierdut în greutate, ci despre a deveni mai puternică și despre a-mi acorda mie însămi mai mult timp și mai puțin timp petrecut pe telefon. Am devenit dependentă de mișcare. Fac câte doua-trei antrenamente pe zi. Dimineața, ridic greutăți, apoi fac câte o drumeție sau box, iar seara execut exerciții cardio. Urmez programul de sport alături de antrenori.

adele vogue

Despre relația cu tatăl ei

Am reușit să ne împăcăm, în ciuda a ceea ce s-a scris (tatăl ei a părăsit-o pe ea și pe mama ei când Adele era doar un copil). I-am cântat toate piesele mele de pe noul album pe Zoom, cu o săptămână înainte să moară. Un lucru pe care l-am învățat în urma divorțului meu a fost să-mi reconsider relația cu părinții. Am trecut prin iad până să reușesc să fac asta, dar am găsit, în cele din urmă, puterea să-mi iert tatăl. Era pregătit să plece, după o lungă suferință.

 

Foto: Vogue

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…