jennifer lawrence insarcinata

Jennifer Lawrence (31 de ani) așteaptă primul copil împreună cu soțul ei, dealerul de artă Cooke Maroney (36 de ani). Jennifer și Cooke sunt căsătoriți de doi ani și au confirmat oficial că vor deveni părinți, după ce au apărut fotografii făcute de paparazzi în care sarcina actriței laureate cu Oscar este foarte vizibilă.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în octombrie 2019 pe o proprietate luxoasă din Rhode Island, Belcourt of Newport, iar la nuntă au fost invitate numeroase celebrități; mireasa a purtat o rochie Dior, deoarece este de mai mulți ani imaginea celebrei case de modă. La ceremonie au luat parte peste 150 de invitați, printre care Adele, Amy Schumer, Kris Jenner, Emma Stone, Nicole Richie, Joel Madden, Cameron Diaz, Sienna Miller sau Ashley Olsen.

jennifer lawrence insarcinata

Jennifer și Cooke Maroney formează un cuplu încă din 2018 și s-au logodit în februarie 2019, iar acum locuiesc la New York, locul în care Jennifer a fost fotografiată afișându-și cu mândrie sarcina.

jennifer lawrence insarcinata

Jennifer Lawrence este una dintre cel mai bine cotate și apreciate acrtrițe de la Hollywood. Aceasta a câștigat premiul Oscar în 2013 pentru rolul din Silver Linings Playbook, în care a jucat alături de Bradley Cooper. De asemenea, a mai primit alte nominalizari la premiile Academiei Americane de Film pentru Winter’s Bone, American Hustle și Joy. Lawrence are în palmares și trei Globuri de Aur, pentru Silver Linings Playbook, American Hustle și Joy.

În 2015 și 2016 a fost cel mai bine plătită actriță din lume, iar filmele ei au avut încasări totale, la nivel mondial, de peste 6 miliarde de dolari,

Cooke Maroney este un reputat director de galerie de artă din New York și reprezintă numeroși artiști apreciați. El și ci Jennifer s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. 

 

Foto: hepta

Related Posts