Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence formează un cuplu inedit de astronomi într-o viitoare producție Netflix

leonardo dicaprio jennifer lawrence

Producția SF ”Don’t Look Up”, ale cărei filmări sunt pogramate să înceapă în luna noiembrie la Boston, reunește o distribuție impresionantă, în frunte cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, care interpretează doi astronomi.

Cei doi actori vor forma un cuplu de astronomi anonimi în domeniul în care ativează, care identifică un asteroid ce amenință să lovească pământul în decurs de șase luni. Cei doi se avântă într-un demers amplu prin care vor să atenționeze populația asupra pericolului de extincție, dar nimeni nu-i ia în serios.

Producția este regizată de Adam McKay și reunește, pe lângă cei doi laureați ai premiilor Oscar – DiCaprio și Jennifer Lawrence– și alte nume mari din industria cinematografică, precum Meryl Streep, Cate Blanchett, Matthew Perry, Timothee Chalamet și Jonah Hill, iar lor li se alătură, în apariții cameleonice, cântăreții Ariana Grande și Kid Cudi.

”Don’t Look Up” este prima producție Netflix în care s-a angajat Leonardo DiCaprio până acum, iar apariția lui Jennifer Lawrence din film vine după o pauză de un an. Cel mai recent film al actriței, X-Men: Dark Phoenix, a fost o dezamăgire din punct de vedere al încasărilor de box-office, iar inainte de acesta, a mai jucat în filme primite la fel de modest de public, precum Red Sparrow și Mother!

Meryl Streep o să fie deja la a treia apariție într-un film Netflix, după producția de anul trecut – The Laundromat și după comedia muzicală The Prom, programată spre lansare pentru canalul de streaming în luna decembrie.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle