Jennifer Lawrence s-a căsătorit cu Cooke Maroney, într-o ceremonie fastuoasă

jennifer lawrence nunta

Jennifer Lawrence (29 de ani), laureată cu Oscar, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul ei, dealerul de artă Cooke Maroney (34 de ani), într-o ceremonie la care au luat parte numeroase vedete. Nunta a avut loc la un castel bântuit, Belcourt Mansion, din Newport, Rhode Island, la malul Atlanticului.

View this post on Instagram

#restoration #belcourtofnewport

A post shared by Belcourt of Newport (@belcourtofnewport) on

Cei 150 de invitați au început să se adune încă de joi seara, iar petrecerea a durat până duminică. Printre cei care au venit la nunta lui Jennifer Lawrence s-au numărat Emma Stone, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, Kris Jenner, Adele, Ashley Olsen, Sienna Miller sau Nicole Ritchie. Se pare că mireasa a purtat o rochie Dior și a avut parul aranjat într-un coc lejer.

jennifer lawrence nunta
Jennifer Lawrence a angajat o firmă specializată în păstrerea telefoanelor mobile pe toata durata petrecerii, astfel că invitații s-au putut bucura de spațiul mobile-free la nuntă. Cel care a organizat nunta actriței este wedding-plannerul celebrităților, Mark Seed, iar petrecerea a avut temă de toamna, cu multe fructe și legume de sezon și cu obiecte de decor vintage; din meniul de nuntă au făcut parte peștele și vita la grătar, iar petrecerea continuat până la 5.30 dimineața.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle