Monica Cismaru ∙ November 15, 2021 ∙ 3 min read

adele slabire

Adele (33 de ani) a acordat un interviu postului american CBS, în care a vorbit despre procesul ei de slăbire, despre contextul în care s-a produs acesta și a povestit cum au afectat-o vorbele rele care s-au spus despre ea după această schimbare majoră din viața ei. Interviul a fost susținut de Oprah Winfrey, iar Adele a subliniat că nu a intenționat ințial să piardă în greutate, ci doar să-și controleze accesele de anxietate provocate de divorț. 

Adele a discutat cu  Oprah Winfrey în cadrul emisiunii One Night Only, difuzată de postul american CBS, în care a vorbit despre amplul proces de slăbire care a survenit în ultimii doi ani și a ținut sa precizeze că schimbarea ei de look a fost o consecință fericită a practicării sportului. Adele a spus că nu a intenționat inițial să slăbească, ci doar să scape de accesele de anxietate provocate de divorțul de Simon Konecki, tatăl copilului ei. Adele a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme în decursul unui an, după ce a făcut schimbări majore în stilul ei de viață, care au presupus practicarea sportului alături de un antrenor și controlarea alimentației; în ciuda noului ei aspect, cântăreața britanică spune că nu-i pasă câtuși de puțin dacă e slabă sau grasă și că n-o interesează nici gurile rele, care o critica și pun doar pe seama vanității ei schimbarea de aspect. 

adele slabire

”Dacă sunt prea corpolentă sau prea slabă, dacă sunt sexy sau nu, nu contează, n-am privit niciodată pe cineva cu condescendență din cauza formei corpului”, a precizat Adele. 

adele slabire

”La mine a fost vorba de anxietate. Am suferit cele mai teribile atacuri de anxietate după ce mi s-a destrămat mariajul. Mă simțeam complet paralizată și confuză, deoarece nu puteam să dețin controlul asupra corpului meu. Eu eram conștientă de ce mi se întâmplă, dar corpul meu părea că se află pe alta planetă. Eu dintotdeauna am mers la sală, de câteva ori pe săptămână, deoarece aveam probleme cu spatele. Atunci am observat că accesele de anxietate dispăreau când făceam sport. Am observat cât de mult îmi creștea încrederea în antrenorul meu când mă simțeam complet pierdută și că nu mă mai chinuia anxietatea la sală. Acela a devenit momentul meu, în care știam ce fac, spre deosebire de restul timpului.”

adele slabire

Adele, alături de Celine Dion

Adele menționează și felul în care a au afectat-o reacțiile negative fața de slăbirea ei. ”Nu m-au șocat și nici nu m-au mirat. Corpul meu a fost tratat ca un obiect pe parcursul întregii mele cariere. Eram adepta pozitivității față de forma corpului atunci, la fel cum sunt și acum. Dar nu e treaba mea să validez felul în care oamenii își percep propriul lor corp.”Adele a adăugat și că se simte prost dacă cineva s-a simțit lezat de slăbirea ei, dar că asta nu este problema ei. ”Eu doar încerc să-mi pun viața la punct. ”

Adele a povestit și rutina ei de sport , care include ridicarea de greutăți și box. 

Cântăreața britanică are de o relație de jumătate de an cu agentul sportiv Rich Paul și tocmai ce s-a lansat noul ei album, intitulat ”30”, după o pauză de șase ani.

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…