adele slabire

Adele (33 de ani) a acordat un interviu postului american CBS, în care a vorbit despre procesul ei de slăbire, despre contextul în care s-a produs acesta și a povestit cum au afectat-o vorbele rele care s-au spus despre ea după această schimbare majoră din viața ei. Interviul a fost susținut de Oprah Winfrey, iar Adele a subliniat că nu a intenționat ințial să piardă în greutate, ci doar să-și controleze accesele de anxietate provocate de divorț. 

Adele a discutat cu  Oprah Winfrey în cadrul emisiunii One Night Only, difuzată de postul american CBS, în care a vorbit despre amplul proces de slăbire care a survenit în ultimii doi ani și a ținut sa precizeze că schimbarea ei de look a fost o consecință fericită a practicării sportului. Adele a spus că nu a intenționat inițial să slăbească, ci doar să scape de accesele de anxietate provocate de divorțul de Simon Konecki, tatăl copilului ei. Adele a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme în decursul unui an, după ce a făcut schimbări majore în stilul ei de viață, care au presupus practicarea sportului alături de un antrenor și controlarea alimentației; în ciuda noului ei aspect, cântăreața britanică spune că nu-i pasă câtuși de puțin dacă e slabă sau grasă și că n-o interesează nici gurile rele, care o critica și pun doar pe seama vanității ei schimbarea de aspect. 

adele slabire

”Dacă sunt prea corpolentă sau prea slabă, dacă sunt sexy sau nu, nu contează, n-am privit niciodată pe cineva cu condescendență din cauza formei corpului”, a precizat Adele. 

adele slabire

”La mine a fost vorba de anxietate. Am suferit cele mai teribile atacuri de anxietate după ce mi s-a destrămat mariajul. Mă simțeam complet paralizată și confuză, deoarece nu puteam să dețin controlul asupra corpului meu. Eu eram conștientă de ce mi se întâmplă, dar corpul meu părea că se află pe alta planetă. Eu dintotdeauna am mers la sală, de câteva ori pe săptămână, deoarece aveam probleme cu spatele. Atunci am observat că accesele de anxietate dispăreau când făceam sport. Am observat cât de mult îmi creștea încrederea în antrenorul meu când mă simțeam complet pierdută și că nu mă mai chinuia anxietatea la sală. Acela a devenit momentul meu, în care știam ce fac, spre deosebire de restul timpului.”

adele slabire
Adele, alături de Celine Dion

Adele menționează și felul în care a au afectat-o reacțiile negative fața de slăbirea ei. ”Nu m-au șocat și nici nu m-au mirat. Corpul meu a fost tratat ca un obiect pe parcursul întregii mele cariere. Eram adepta pozitivității față de forma corpului atunci, la fel cum sunt și acum. Dar nu e treaba mea să validez felul în care oamenii își percep propriul lor corp.”Adele a adăugat și că se simte prost dacă cineva s-a simțit lezat de slăbirea ei, dar că asta nu este problema ei. ”Eu doar încerc să-mi pun viața la punct. ”

Adele a povestit și rutina ei de sport , care include ridicarea de greutăți și box. 

Cântăreața britanică are de o relație de jumătate de an cu agentul sportiv Rich Paul și tocmai ce s-a lansat noul ei album, intitulat ”30”, după o pauză de șase ani.

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts