A List Magazine ∙ June 30, 2022 ∙ 7 min read

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție și un record de public: peste 130.000 de oameni care s-au bucurat de experiența TIFF de-a lungul celor 10 zile de festival.

Premiere naționale, concerte, cine-concerte, proiecții oficiale și activări spectaculoase s-au aflat pe agenda festivalului care trezește la viață, în fiecare an, orașul Cluj-Napoca. Prezența neașteptată a unor nume celebre, întâlniri între vechi prieteni și multe momente de bucurie au completat experiența TIFF.21, o ediție care a însemnat revenirea la atmosfera pre-pandemică a festivalului, așa cum o știu cei care sunt obișnuiți cu acest eveniment.

Și în cadrul acestei ediții, IQOS, partener al festivalului pentru al cincilea an, și-a surprins comunitatea cu activări prin care i-a provocat creativitatea, a invitat-o să colaboreze prin proiecte speciale sau, pur și simplu, i-a făcut pe membrii acesteia să se simtă excelent în timpul festivalului. Trecem în revistă, mai jos, câteva dintre cele mai apreciate proiecte cu care IQOS a fost prezent la TIFF.

Comunitatea IQOS x TIFF a scris povești colective și prima poveste în InstaStories

La Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, una dintre zonele principale ale festivalului TIFF, experimentul Scenarii Colective a adus la un loc pasionații de scris și cinefilii. Astfel, pe durata festivalului, cei care au trecut prin curtea muzeului în pauzele dintre proiecții și concerte, și-au lăsat amprenta în scenariile scrise de cei dinaintea lor. Zeci de povești au rezultat în urma experimentului propus de IQOS, în care participanții la festival și-au lăsat creativitatea liberă și au contribuit la efortul comun de a contura povești și de a proiecta un viitor diferit. Suntem povestitorii vieților noastre. Și parte din poveștile altora. Împreună rescriem viitorul. Cu IQOS. a fost deviza celor care s-au așezat la tastatură în cele 10 zile de festival.

Și pe contul de Instagram @iqos_ro s-a scris prima poveste din InstaStories, în care urmăritorii contului au avut posibilitatea de a alege continuarea fiecărei etape din poveste. Scenariul final, scris de comunitatea IQOS, a fost apoi ilustrat și prezentat pe Instagram. Poate fi vizionat aici.

Muse Quartet și IQOS au prezentat coloana unei seri de poveste

Unul dintre momentele speciale ale prezenței IQOS la ediția aceasta a TIFF-ului a fost concertul susținut de Muse Quartet în seara zilei de 24 iunie. Timp de o oră, publicul s-a delectat cu piese cunoscute din filme celebre sau piese rock intrate deja în memoria colectivă, interpretate pe acorduri simfonice. Coloane sonore precum cea din filmul Amelie sau Skyfall (a cântăreței Adele) și multe altele au răsunat în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, în aplauzele celor prezenți la concert.

O cabină foto care i-a pus pe afiș pe cinefili

Pasionații de film sunt, în general, și iubitori de obiecte pe care le pot asocia filmelor din topul preferințelor. Și cum la TIFF vin cei mai mari iubitori de film, IQOS le-a propus celor care au trecut prin lounge-ul TIFF din Piața Unirii să-și genereze un poster cu ei înșiși, ca personaje principale ale vieților lor, pe un afiș digital și tipărit, pe care să-l păstreze ca amintire de la TIFF.21.

Pe lângă acestea, utilizatorii IQOS au beneficiat de multiple surprize și beneficii în cafeneaua smoke-free din Piața Unirii, dar și în zona Muzeului de Artă.

Pasiunea pentru povești, filme și creativitate a condus spre o nouă ediție reușită, în care IQOS s-a apropiat și mai mult de comunitatea sa și de cei care apreciază arta și o poveste bine scrisă. La finalul celor 10 zile, cele mai frumoase momente de la festival au fost comprimate în câteva minute, care redau fidel atmosfera de la TIFF și entuziasmul comunității IQOS.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…