Diana Lupu ∙ June 11, 2020 ∙ 2 min read

Love is Fun but Complicated cu Psiholog Dr. Raluca Anton si Psiholog Diana Lupu – Alături de Gabriela Atanasov a.k.a. Sweet PaprikaWhatsApp:0744 70 69 69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 10 iunie 2020

A-Listers! O nouă seară de miercuri le-a adus pe Psiholog Diana Lupu și Dr.Psiholog Raluca Anton în redacția A List Magazine pentru o nouă ediție Love Is Fun but… COMPLICATED, Live, de la 20:00 pe pagina noastră de Facebook. Cei doi psihologi au stat de vorbă cu Gabriela Atanasov sau așa cum este cunoscută în mediul online Sweet Paprika.

Sweet Paprika este unul dintre influencerii responsabili care își dorește să educe publicul care o urmărește și să transmită o imagine de sine cât mai aproape de realitate. Alături de ea, Diana și Raluca au vorbit despre ce presupune această responsabilitate, despre ce se ascunde în spatele unor poze ”perfecte” sau cum se împarte între rolul de mamă și nevoia de a își păstra propria identitate?

De cele mai multe ori noțiunea de ”LIVE” ne duce cu gândul la realitate, la ceva „pe bune”, iar acestei ediții nu i-a lipsit această doză de realitate cu care Sweet Paprika ne-a obișnuit în mediul online.

Sweet Paprika

 Această ediție este încărcată de mesaje puternice și valoroase, care doboară stereotipurile legate de influenceri și de mediul online.

De asemenea, Sweet Paprika le vorbește celor doi psihologi despre rolul de mamă, mesajele pe care ea le-a primit din partea părinților și pe care își dorește să le transmită mai departe copiilor ei, despre perspectivele pe care le are legate de întreaga cultură a parentingului și despre puterea încrederii în sine în dezvoltarea sănătoasă a unui copil.

Vă invităm la discuție alături de noi. Nu uitați că în orice aspect al vieții noastre Love Is Fun but… COMPLICATED, dar că avem atât de multe soluții și perspective care să ne ajute să facem față acestei doze de ”complicated”.

Related Posts

Fericire în 2024: făcuți pentru conexiune

Cercetătorii au descoperit că viața fericită este, în sine, o viață veselă și dificilă pentru toată lumea. Cu…

Love Is Fun: ”Infidelitatea este un simptom al problemelor care există între cei doi parteneri” – Gáspár György – psiholog

Gáspár György – psiholog, psihoterapeut relaţional, autor și Bogdan Nicolai vorbesc despre dragoste, sex și relații în acest…

Love Is Fun – Vedetele vorbesc despre dragoste, sex, relații

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, am căutat în arhiva Love Is Fun A List Magazine, unde am găsit cele…

Află ce stil de atașament ai și cum te porți în relații

Fiecare dintre noi are un stil de atașament – adică un pattern relațional pe care și l-a însușit…

Plăcerea ta, alegerea ta

Cuvintele „jucării sexuale” stârnesc reacții imediate: unele exprimate, altele inhibate, unele pro, altele contra. Poate e timpul să…

Love Is Fun but…COMPLICATED: Cum păstrăm o relație sănătoasă cu soarele?

 A-Listers! Iată că am ajuns și în luna iunie, când soarele și vremea bună ne bat la…

Mamă tânără și singură- ce este de făcut?

A deveni mamă este pe cât de frumos, pe atât de complex și plin de incertitudine: cum voi…

Love Is Fun but Complicated: Egalitatea este bună pentru toată lumea

A-Listers! Psiholog Diana Lupu și Dr. Psiholog Raluca Anton vin cu o ediție specială de Love Is Fun…

Love Is Fun but…COMPLICATED: Cum putem menține o relație sănătoasă mamă-fiică?

 A-Listers! Luna martie este despre femei, mamar și feminitate în general. Astfel că, Dr.Psiholog Raluca Anton și…

Casa relațiilor sănătoase

  Asociem adesea familia sănătoasă cu cea perfectă, gândindu-ne că acolo unde nu sunt certuri, unde este pace…