Julia Roberts (54 de ani) a acordat recent un interviu în care explică de ce n-a mai apărut în comedii romantice în ultimul timp.

Actrița a fost foarte apreciată pentru rolurile ei din filme de acest gen, dacă e să amintim doar câteva dintre acestea – Pretty Woman, Runaway Bride, Notting Hill, Americas Sweethearts, My Best Friend’s Wedding și multe altele. Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, dar în ultimii ani a fost foarte selectivă cu rolurile pe care le-a interpretat și și-a dedicat majoritatea timpului familiei. Julia Roberts e căsătorită cu cameramanul Danny Moder, cu care are trei copii -gemenii Hazel și Phinnaeus, în varsta de 17 ani, și fiul Henry, de 14 ani.

julia roberts
Julia Roberts, în filmul My Best Friend’s Wedding (1997)

Julia Roberts a declarat că, dacă ar fi primit scenarii care să-i atragă atenția, ar fi apărut în mai multe filme, dar nimic nu s-a ridicat la standardele ei.

julia roberts
Americas Sweethearts (2001)

”Oamenii cred că a trecut mult timp de la ultima mea comedie romantică din cauză că eu n-am mai vrut să joc în astfel de filme. Dar dacă aș fi citit vreun scenariu care să fie cel puțin la fel de bun ca Notting Hill sau My Best Friend’s Wedding, n-aș fi stat pe gânduri, dar nu s-a mai făcut nimic de acest fel. Asta până la filmul în care am jucat recent, scris și regizat de Ol Parker”. Actrița vorbește despre cea mai recentă producție în care joacă, Ticket to Paradise, în care apare alături de George Clooney. În film, cei doi interpretează un cuplu divorțat care încearcă să-și convingă fiica să nu se căsătorească cu bărbatul pe care de-abia l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Bali.

julia roberts
Gaslit

Pe lânga Ticket to Paradise, Julia Roberts mai apare în această perioadă și în serialul-dramă ”Gaslit”, alături de Sean Penn, care se va lansa pe 24 aprilie. Thrillerul politic este inspirat din evenimente reale, și anume scandalul Watergate, din timpul mandatului președintelui Nixon.

”Am trecut de la scenele dramatice cu Sean Penn la cele amuzante cu George Clooney, am trăit visul oricărui actor”, a mai declarat Julia Roberts.

Julia Roberts a adăugat că și timpul acordat familiei a ținut-o departe de platourile de filmare. ”Dacă aș fi considerat că un film e suficient de bun, l-aș fi făcut fără să stau pe gânduri. Dar în ultimii 18 ani am făcut trei copii, iar acest lucru ridică ștacheta și mai sus, pentru că nu mai e vorba doar despre mine. Trebuie să iau în considerare și programul de lucru al soțului meu și pe cel de la școala al copiilor, vacanțele lor. Nu mai e așa de ușor să accept un proiect. Mă simt foarte mulțumită cu viața mea de familie și cu statutul de casnică”, a povestit Julia Roberts.

Foto: Hepta, PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts