Julia Roberts a dezvăluit recent care sunt metodele prin care își întreține o siluetă fără cusur chiar și la 54 de ani, iar secretul ei este unul ușor de urmat.

Julia Roberts s-a bucurat dintotdeauna de o siluetă armonioasă, pe care și-a întreținut-o cu o alimentație atent selecționată și cu antrenamente făcute alături de instructori personali. Vedeta e adepta unui stil de viață sănătos și își încureajează și membrii familiei să facă la fel. Astfel, la 54 de ani de ani, Julia Roberts își păstrează silueta de invidiat și un tonus asemenea. Actrița are o dietă concepută de nutriționista Carrie Watt, care are grijă să-i ofere opțiuni echilibrate și nutriționale.

”Noi chiar încercăm să mâncăm conștiincios și întotdeauna le spun copiilor mei – gemenii în vârstă de 17 ani Phinnaeus și Hazel – și Henry, de  13 ani- că nu obții rezultate bune dacă nu mănânci lucruri bune.”

În ceea ce privește programul de mișcare, Julia Roberts practică cu regularitate yoga, pilates, exerciții pliometrice și înot. ”Nu prea îmi place să fac sport, dar îmi place cum mă simt după. Sentimentul că am realizat ceva, claritate, energie, forță, bucurie…. Asta simt când fac mișcare și sunt emoții care se traduc și în celelalte aspecte ale vieții”, spune Julia Roberts.

Actrița face sport de patru ori pe săptămână cu antrenorul personal și începe cu câte 30 de minute de aerobic și continuă cu 40 de minute de antrenamente full-body, care cuprind fandări, abdomene și flotări. De asemenea, Julia face jogging, joacă tenis, înoată, face cycling și Pilates.

În prezent, actrița se află în Australia, unde filmează alături de George Clooney pentru un nou film – Ticket to Paradise, și a fost fotografiată în ziua de Crăciun în costum de baie, pe plajă, iar imaginile arată rezultatul programului ei de întreținere.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts