Kate Middleton (39 de ani) apare într-o nouă serie de fotografii cu aer festiv, împodobind brazii de Crăciun de la Westminster Abbey, locul în care ducesa de Cambridge a organizat un concert de colinde de Crăciun – Royal Carols: Together At Christmas – care va fi difuzat în Ajun de postul britanic ITV.

Ducesa Kate apare îmbrăcată într-un pulover roșu cu picățele Miu Miu, care costă 1350 de lire sterline și ale cărui stocuri s-au epuizat imediat ce pozele au fost publicate.

kate middleton craciun

La concertul organizat de Kate Middleton au luat parte părinții, fratele și sora Ducesei, dar și membri ai Familiei Regale. Evenimentul a fost organizat în cinstea celor s-au implicat activ în sprijinul semenilor lor în timpul pandemiei.

kate middleton craciun

Kate Middleton a menționat că a ales Westminster Abbey ca loc de desfășurare al concertului Together At Christmas deoarece are o semnificație aparte pentru ea, fiind locul în care s-a căsătorit cu Prințul William în 2011.

Fotografiile cu Ducesa de Cambridge o arată pe aceasta cum împodobește brazii de Crăciun primiți din partea Reginei Elizabeta, de la Windsor Great Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts