Kate Middleton a transmis un mesaj special de Crăciun în cadrul concertului de colinde de la Westminster Abbey – Together at Christmas- celor care au contribuit la bunăstarea comunităților lor prin acte de generozitate și de bună-credință.

Ducesa de Cambridge Kate Middleton a organizat un concert special de colinde la Westminster Abbey în cinstea celor care au contribuit la ajutorarea comunităților lor în timpul pandemiei. De asemenea, Kate a amintit și despre magia Crăciunului și a publicat o poză de familie alături de soțul ei, prințul William, și de cei trei copii: Prinții George, Charlotte și Louis.

kate middleton concert craciun

”Crăciunul este o vreme în care putem reflecta asupra trecutului, în care ne putem asculta unii pe ceilalți și în care ne putem concentra pe legăturile dintre noi, care ne hrănesc și ne întăresc în același timp, astfel încât să putem privi înainte către un viitor mai luminos. Speranța mea e ca acest concert de Crăciun să creeze un moment care să ne unească. Vă urez toate cele bune pentru anul ce urmează”, a spus Kate Middleton.

La rândul său, Prințul William a ținut o cuvântare în cadrul concertului special de Crăciun – Together at Christmas. La eveniment au susținut reprezentații și Leona Lewis și Ellie Goulding, iar din public au făcut parte și Prințesele Beatrice și Eugenie, Zara și Mike Tindall, Contesa de Wessex și părinții și Pippa, sora lui Kate Middleton.

”Datorită statutului nostru, William și cu mine suntem norocoși să cunoaștem și să petrecem timp cu oameni fenomenali de pe întreg teritoriul țării, care petrec zi și noapte în folosul comunităților lor. Acest concert de colinde de Crăciun este doar un mic semn de apreciere al efortului și contribuției lor pentru societate”, a conchis Kate, Ducesa de Cambridge.

Together at Christmas va fi difuzat de televiziunile britanice în Ajunul Crăciunului.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts