kate middleton cop26

Kate Middleton a luat parte la recepția dedicată liderilor lumii, care s-au reunit la Glasgow, cu ocazia evenimentului COP26 pentru protejarea mediului.

Kate Middleton a jucat rol de gazdă alături de Prințul William, de Prințul Charles și de Ducesa de Cornwall, Camilla. Kate a avut o apariție elegantă, ca de obicei; ea a purtat o ținută sobră, albastră, ce aparține brandului Eponine, care costă 2400 de lire sterline.

kate middleton cop26

Rochia face parte dintr-o colecție mai vechi, din 2020. Ținuta a fost accesorizată cu pantofi Rupert Sanderson de 425 de lire sterline și cu cercei KiKi Mcdonough, în valoare de 3500 de lire sterline. Pantofii, modelul Malory, sunt o prezență constantă în aparițiile publice, Kate purtându-i până acum de 12 ori, conform numărătorii presei engleze. În spiritul sustenabilității, Ducesa de Cambridge alege să repoarte anumite piese din garderoba ei și nu mai introduce elemente noi decât foarte rar.

kate middleton cop26

Kate a ales un look care sa nu atraga atentia asupra ei în mod special, ci asupra evenimentului. E o rochie de o eleganță subtilă, dar culoarea o face să se remarce imediat”, explică stilista Rochelle White, citată de Daily Mail.

kate middleton cop26

Ducii de Cambridge Kate și William iau parte la conferința liderilor lumii COP26 din capitala Scoției, dedicată problemelor legate de schimbările climatice care amenință planeta. Kate și William sunt susținători fervenți ai acțiunilor legate de protejarea mediului, care este prioritatea lor numărul unu la momentul actual. 

 

Foto: Hepta

Related Posts