kate middleton printul william

Kate Middleton a furat din nou toate privirile, de data aceasta la ceremonia inaugurală a galei Earthshot, de la Londra, un eveniment dedicat protejării mediului și planetei în următorii 10 ani. Prima ediție a Earthshow Prize a avut loc la Londra, la Alexandra Palace, și a fost găzduită de Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, care au acordat o serie de premii celor care s-au remarcat în protejarea mediului, de la natură, la oceane, la reciclare și climat.

Kate Middleton a avut o prezență apreciată unanim. Ducesa a apărut îmbrăcată într-o rochie Alexander McQueen, de culoare lila, accesorizată cu o curea aurie, care i-a scos în evidență silueta fără cusur. Apariția lui Kate Middleton a fost în ton cu tema evenimentului – sustenabilitatea– rochia purtată de ea este o creație mai veche, cu care apărut pentru prima dată în public în urmă cu 10 ani.

kate middleton printul william

Alături de ea, Prințul William a purtat un sacou de catifea verde, cu o helancă și pantaloni negri de stofa.

kate middleton printul william

Evenimentul stă sub patronajul Prințului William și al Royal Foundation, care au oferit premii în valoare de un milion de lire sterline fiecărui câștigător – activiști și antreprenori de mediu.

Printre vedetele care au înmânat premii, alături de Ducii De Cambridge s-au mai numărat Emma Thompson, Emma Watson și David Oyelowo.

kate middleton

 

Natura este vitală pentru noi toți. Am neglijat pentru prea mult timp sălbăticia și acum ne confruntăm cu consecoințe nedorite. Dacă nu acționăm acum, vom destabiliza definitiv planeta și îi vom vitregi pe copiii noștri de viitorul pe care îl merită”, a declarat Kate Middleton în cadrul galei.

La Gala Earthshot a avut loc și serie de evenimente sustenabile la care au luat parte numeroase celebrități, printre care Ed Sheeran, Coldplay, KSI, Yemi Alade, Shawn Mendes; Concertul trupei Coldplay a fost alimentat cu energia produsă de 60 de cicliști.

 

Foto: Hepta

Related Posts