Kate Middleton organizează o expoziție de fotografie care documentează viața din timpul pandemiei

kate middleton pandemie fotografie

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a lansat un proiect de fotografie care documentează viața din timpul pandemei și care va culmina cu o expoziție digitală.

Kate Middleton a lansat la începutul verii o provocare către toți fotografii profesioniști și amatori care vor să ia parte la un proiect de amploare de fotografie prin imagini realizate în timpul pandemiei. Inițiativa comunitară a Ducesei, realizată alături de National Portrait Gallery, s-a bucurat de mare succes, astfel că aceasta a primit 31 598 de imagini, dintre care doar 100 vor ajunge în expoziția finală care va avea loc în format digital în data de 14 septembrie.

View this post on Instagram

Introducing the #HoldStill2020 judging panel: – The Duchess of Cambridge – Director of @NationalPortraitGallery, Nicholas Cullinan – Writer and poet, Lemn Sissay MBE (@sissaylemn) – Chief Nursing Officer for England, Ruth May – 2018 Portrait of Britain Winner, Maryam Wahid (@MaryamWb) From the 31,598 submissions, these amazing judges have chosen one hundred images that will feature in a gallery without walls – a one of a kind digital exhibition – which will launch on Monday 14th September. “I wanted to say a huge thank you to everyone who has entered and taken part. And a big thank you to my fellow judges. I hugely appreciate the time and dedication that they have shown towards the project.” – The Duchess of Cambridge

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Tema provocării fotografice a purtat titlul de Hold Still și documentează viața din timpul pandemiei. Cele 100 de imagini au fost alese de un juriu format din fotografi profesioniști, specilaiști de artă, scriitori, poeți etc.

”Căutăm fotografii care să redea rezistența, curajul și bunătatea – lucruri pe care oamenii le exeperimentează în timpul pandemiei”, a descris Kate Middleton proiectul artistic pe care îl patronează.

Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie și și-a asumat rolul de fotograf amator al familiei, ea fiind cea care își imortalizează membrii familiei în moemnte cheie ale vieții. Fotografiile cu copiii ei și ai Prințului William făcute publice în ultimii ani sunt semnate de Ducesa însăși, care dovedește că are un real talent de fotograf.

După vernisajul din 14 septembrie, imaginile vor fi expuse pe parcursul anului în diverse locuri de pe teritoriul Marii Britanii.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle