james bond
gabriela atanasov sweet paprika

Kate Middleton, în topul eleganței la premiera filmului James Bond: No Time To Die de la Londra

“No Time to Die / Nu e vreme de murit”, James Bond revine pe marele ecran într-o super acțiune mai actuală, mai complexă, mai plină de nuanțe

Gabriela Atanasov (Sweet Paprika): ”Am obsesia de a trăi fără regrete”

james bond

Mult-așteptatul film din seria James Bond – No Time To Die a avut loc în sfârșt aseară, la Royal Albert Hall din Londra, iar la evenimentul de lansare au luate parte o mulțime de personalități, în frunte cu Ducii de Cambridge, Kate și William și cu Prințul Charles și soția lui, Ducesa de Cornwall, Camilla.

 

Interpretul Agentului 007, Daniel Craig, aflat la ultima sa apariție în calitate de Agent 007, a fost una dintre cele mai admirate prezențe masculine. La brațul său au defilat protagonistele feminine din film, Lea Seydoux, Naomie Harris și Ana de Armas, în ținute rafinate. Acestea au pozat lângă mașina consacrată a lui James Bond, Aston Martin, care trona pe covorul roșu de la Royal Albert Hall.

emma raducanu naomie harris

Kate Middleton s-a aflat în centrul atenției, iar presa britanică notează ca ducesei pare că i-au lipsit evenimentele pline de glam, deoarece la premiera James Bond a purtat o rochie strălucitoare, din paiete aurii, cu care a atras toate privirile. Camilla, Ducesa de Cornwall, a purtat o rochie la fel de elegantă, bleu.

james bond

james bond

james bond

james bond

Din suita de personalități prezente la premiera James Bond au mai făcut parte Emma Răducanu, câștigătoarea de la US Open, fotbalistul Harry Kane, actrița Phoebe Waller-Bridge, Jason Momoa, Judi Dench, Jamiroquai, proprietarul Aston Martin, Lawrence Stroll, Ronan Keating etc.

După defilarea de pe covorul roșu de la Royal Albert Hall, Daniel Craig a ținut un discurs emoționant și i-a invitat pe scenă pe colegii săi de film. Actorul își rămas bun de la rolul pe care l-a interpretat în ultimii 15 ani, în cinci filme James Bond.

 

Foto: Hepta

Related Posts