kate middelton concert craciun westminster abbey
pavel bartos protevelion

Prințul William și Kate Middleton organizează un concert special de Crăciun la Westminster Abbey

PRO TV pregătește un program de senzație pentru ultima zi din 2021 – PROTEVELION, petrecerea sfârșitului de an

Selly revine pe marile ecrane cu un nou film – TABĂRA. Din 27 decembrie, exclusiv în cinematografe

Ducii de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton vor organiza un concert special de colinde de Crăciun la Westminster Abbey. Se pare că evenimentul va avea loc pe 14 decembrie și va fi difuzat de postul britanic ITV.

Kate Middleton însăși va fi gazda evenimentului festiv și va fi însoțită și de cei trei copii – Prinții George, Charlotte și Louis.

Kate Middleton însăși va fi gazda evenimentului festiv și va fi însoțită și de cei trei copii – Prinții George, Charlotte și Louis.

Inițial, concertul trebuia să fie difuzat de BBC, dar, în urma unui conflict dintre Casa Regală și prestigiosul post de televiziune britaic, apărut din cauza difuzării unui documentar controversat despre Prinții William și Harry, postul ITV a preluat ștafeta. The Princes and the Press este o producție ce explorează relația dintre cei doi prinți și mass-media și citează surse care oferă informații controversate despre subiect, fapt ce a atras furia casei regale, care acuză postul tv BBC de faptul că oferă credibilitate unor surse de informare îndoielnice.

În ceea ce privește concertul de la Westminster Abbey de pe 14 decembrie, acesta va consta în interpretarea de colinde de către corul catedralei și derularea de povesti despre Nașterea Domnului. Piesa de rezistență a programului este opera magică Ceremony of Carols pentru harpă și cor a lui Benjamin Britten, care va fi interpretată de corul Westminster Abbey și de harpista Sally Pryce.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts