Monica Cismaru ∙ December 7, 2021 ∙ 1 min read

Ducii de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton vor organiza un concert special de colinde de Crăciun la Westminster Abbey. Se pare că evenimentul va avea loc pe 14 decembrie și va fi difuzat de postul britanic ITV.

Kate Middleton însăși va fi gazda evenimentului festiv și va fi însoțită și de cei trei copii – Prinții George, Charlotte și Louis.

Kate Middleton însăși va fi gazda evenimentului festiv și va fi însoțită și de cei trei copii – Prinții George, Charlotte și Louis.

Inițial, concertul trebuia să fie difuzat de BBC, dar, în urma unui conflict dintre Casa Regală și prestigiosul post de televiziune britaic, apărut din cauza difuzării unui documentar controversat despre Prinții William și Harry, postul ITV a preluat ștafeta. The Princes and the Press este o producție ce explorează relația dintre cei doi prinți și mass-media și citează surse care oferă informații controversate despre subiect, fapt ce a atras furia casei regale, care acuză postul tv BBC de faptul că oferă credibilitate unor surse de informare îndoielnice.

În ceea ce privește concertul de la Westminster Abbey de pe 14 decembrie, acesta va consta în interpretarea de colinde de către corul catedralei și derularea de povesti despre Nașterea Domnului. Piesa de rezistență a programului este opera magică Ceremony of Carols pentru harpă și cor a lui Benjamin Britten, care va fi interpretată de corul Westminster Abbey și de harpista Sally Pryce.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…