printul harry memorii

Prințul Harry (36 de ani) a scris în secret o carte de memorii despre procesul Megxit, pentru care a primit 20 de milioane de dolari.

Familia Regală Britanică n-a știut nimic despre planurile prințului, care a lucrat la infamul volum în ultimul an. Ducele de Sussex a declarat că a scris cartea ”nu în calitatea sa înnăscută de prinț, ci în cea de bărbatul care a devenit”.

Prințul Harry nu a scris singur cartea de memorii, ci a colaborat cu un ghost writer, un obicei uzual printre celebritățile care își publică memoriile.

Volumul despre Megxit va apărea cel mai probabil la anul și va fi editat de Penguin Random House, iar veniturile obținute în urma vânzării vor fi donate unor fundații caritabile.

printul harry memorii

Sursele citate de Daiy Mail menționează că suma vehiculată, de 20 de milioane de dolari, este una dintre cele mai mari primite vreodată de o personalitate pentru a-și publica memoriile.

Familia Regala Britanică, în special Prințul Charles, tatăl lui Harry, n-au fost avertizați despre planurile Ducelui de Sussex, care va descrie în volum viața sa din interiorul familiei regale, iar cel care va așterne cuvintele pe hârtie într-un mod profesionist va fi autorul premiat cu Pulitzer, J. R. Moehringer.

printul harry memorii

Nu scriu aceasta carte în calitate de prinț, ci în cea de bărbatul care am devenit. Am fost văzut și portretizat în multe feluri de-a lungul anilor, iar speranța mea este să-mi pot spune povestea – care va cuprinde și bune și rele și greșeli și lecții învățate și vreau să dovedesc astfel că, indiferent de proveniență, avem mai multe lucruri în comun decât ne-am imagina. Sunt profund recunoscător pentru șansa de a împărtăși ceea ce am învățat până acum și sunt nerăbdător ca oamenii să citească adevărul despre mine”, a declarat Harry.

 

Foto: Hepta

Related Posts