hazel fiica julia roberts

Hazel este unica fiică a cuplului Julia Roberts-Danny Moder și a ieșit recent pentru prima dată la rampa, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde l-a însoțit pe tatăl ei, Danny Moder, directorul de imagine al unui film care a figurat în competiție, drama Flag Day, regizată de Sean Penn.

 

Hazel a avut o apariție discretă și a fost îmbrăcată într-o ținută mai degrabă modestă – o rochie simplă, bej, brodată, accesorizată cu pantofi butucănoși, stil ”Mary Jane”.

hazel fiica julia roberts

Hazel mai are un frate geamăn, Phinnaeus, și încă un frate mai mic, Henry, în vârstă de 14 ani.

Aceasta este una dintre rarele apariții în lumina reflectoarelor a lui Hazel, a cărei mamă a păstrat întotdeauna discreția asupra familiei ei. Cea mai recentă apariție a lui Hazel în social media a fost în 2019, când tatăl ei a postat unul dintre selfie-urile pe care și le făcuse fiica lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by modermoder (@modermoder)

 julia roberts

Relația Juliei Roberts cu actualul ei soț nu a început tocmai sub cele mai bune auspicii. Actrița în vârstă de 53 de ani l-a cunoscut pe Danny Moder în 2000, pe platourile de filmare ale producției The Mexican, în care a jucat alături de Brad Pitt. Pe atunci, Danny Moder era căsătorit, iar fosta lui soție a acuzat-o dintotdeauna pe Julia Roberts că i-a furat partenerul de viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit recent 19 ani de căsătorie și au publicat cu această ocazie un selfie făcut pe plajă. 

 

Foto: Hepta

Related Posts