9 citate din Julia Roberts, care vor inspira orice femeie

julia roberts

Julia Roberts (53 de ani) este întruchiparea talentului, a rafinamentului, a discreției și a încrederii în sine. Iată câteva citate inspiraționale care aparțin uneia dintre ele mai apreciate actrițe de la Hollywood, laureată cu Oscar pentru rolul de referință din filmul ”Erin Brockovich”.

Când unii oamenii vor să plece de lângă tine, lasă-i s-o facă. Destinul tău nu trebuie să fie niciodata legat de cineva care vrea să te părăsească, iar asta nu înseamnă că acești oameni sunt dominați de intenții rele. Nu înseamnă decât că rolul lor în viața ta s-a sfârșit.”

Femeile nu trebuie să fie niște centre de reabilitare pentru bărbații care se comportă urât. Nu este treaba noastră, a femeilor, să-i educăm, să-i reparăm, să-i schimbăm, să-i dădăcim. Vrei să ai lângă tine un partener, nu un proiect.”

julia roberts
Julia Roberts, în filmul ”Erin Brockovich”

Nu trebuie să aștepți să apară dragostea adevărată, ea se află în interiorul tău.”

Știi că e vorba de dragoste când nu-ți dorești altceva decât ca partenerul tău să fie fericit, chiar și atunci când tu nu ești sursa fericirii lui.”

Cu toții am fost distruși la un moment dat. Iertarea de sine sau a celuilalt ne ajută să mergem mai departe.”

julia roberts

Cred că mi-am dat seama prea târziu că prețul celebrității înseamnă să nu-ți mai aparții.”

View this post on Instagram

A post shared by modermoder (@modermoder)

Când ajungi în momentul în care ai o relație frumoasă și o căsnicie fericită, îți dai seama că drumul spre acest statut este pavat și cu eșecuri în dragoste.”

Prefer 30 de minute grozave decât o viață banală.”

Îmi doresc să fiu din nou copil, deoarece genunchii juliți se vindecă mai repede decât o inimă frântă.”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle