Monica Cismaru ∙ October 11, 2021 ∙ 2 min read

george clooney julia roberts

George Clooney și Julia Roberts se pregătesc să plece în Australia pentru a filma o nouă comedie romantică, intitulată Ticket to Paradise.

 

Australia e noua destinație în care vor locui o perioadă George Clooney (60 de ani) și Julia Roberts (53 de ani), alături de familiile lor, pentru filmările unei noi producții în care cei doi vor fi protagoniști. Este vorba despre comedia romantică Ticket to Paradise, ale cărei filmări sunt programate să înceapă la mijlocul lui noiembrie. Cele două vedete vor sosi la Brisbane, unde sta mai întâi în carantină, înainte de a începe filmările.

george clooney julia roberts

George Clooney, alături de soția lui, Amal, și de Julia Roberts

George Cooney și Julia Roberts nu pleacă singuri în Australia, ci vor fi însoțiți de familiile lor – George Cloony va veni alături de soția lui, Amal Clooney, și de cei doi copii gemeni în vârstă de patru ani, Alexander și Ella, iar Julia Roberts, alăuri de soțul ei, Danny Moder, și de cei trei copii – gemenii Hazel și Phinnaeus, de 16 ani, și de fiul lor, Henry, de 13 ani.

george clooney julia roberts

George și Julia vor interpreta un cuplu divoțat care călătorește în Bali pentru a-și împiedica fiica să se căsătorească. Rolul fiicei lor este intrepretat de actrița Kaitlyn Dever, cunoscută din Booksmart.

Chiar dacă acțiunea filmului Ticket to Paradise se petrece în Bali, filmările vo avea loc în The Whitsundays’ Long Island, iar echipa și actorii vot fi transferați pe platourile de filmare cu ajutorul unui elicopter.

Mai multe producții cinematografice hollywoodiene au fost mutate în Australia din cauza pandemiei. Printre acestea se numără Thor: Love and Thunder, Thirteen Lives, Carmen, Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings sau seria Nine Perfect Strangers.

Tocket to Paradise nu este primul fim în care joacă împreună George Clooney și Julia Roberts. Cei doi au mai apărut împreună în Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve și în Money Monster.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…