george clooney julia roberts
jennifer lopez ben affleck

George Clooney și Julia Roberts, parteneri într-o nouă comedie romantică

Dr. Mirela Vasile, medic specialist obstetrica-ginecologie: ”Timpul trece uneori în defavoarea noastră. Pentru a fi sănătoase trebuie să ne controlăm corect.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck își continuă periplul pe covorul roșu

george clooney julia roberts

George Clooney și Julia Roberts se pregătesc să plece în Australia pentru a filma o nouă comedie romantică, intitulată Ticket to Paradise.

 

Australia e noua destinație în care vor locui o perioadă George Clooney (60 de ani) și Julia Roberts (53 de ani), alături de familiile lor, pentru filmările unei noi producții în care cei doi vor fi protagoniști. Este vorba despre comedia romantică Ticket to Paradise, ale cărei filmări sunt programate să înceapă la mijlocul lui noiembrie. Cele două vedete vor sosi la Brisbane, unde sta mai întâi în carantină, înainte de a începe filmările.

george clooney julia roberts
George Clooney, alături de soția lui, Amal, și de Julia Roberts

George Cooney și Julia Roberts nu pleacă singuri în Australia, ci vor fi însoțiți de familiile lor – George Cloony va veni alături de soția lui, Amal Clooney, și de cei doi copii gemeni în vârstă de patru ani, Alexander și Ella, iar Julia Roberts, alăuri de soțul ei, Danny Moder, și de cei trei copii – gemenii Hazel și Phinnaeus, de 16 ani, și de fiul lor, Henry, de 13 ani.

george clooney julia roberts

George și Julia vor interpreta un cuplu divoțat care călătorește în Bali pentru a-și împiedica fiica să se căsătorească. Rolul fiicei lor este intrepretat de actrița Kaitlyn Dever, cunoscută din Booksmart.

Chiar dacă acțiunea filmului Ticket to Paradise se petrece în Bali, filmările vo avea loc în The Whitsundays’ Long Island, iar echipa și actorii vot fi transferați pe platourile de filmare cu ajutorul unui elicopter.

Mai multe producții cinematografice hollywoodiene au fost mutate în Australia din cauza pandemiei. Printre acestea se numără Thor: Love and Thunder, Thirteen Lives, Carmen, Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings sau seria Nine Perfect Strangers.

Tocket to Paradise nu este primul fim în care joacă împreună George Clooney și Julia Roberts. Cei doi au mai apărut împreună în Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve și în Money Monster.

 

Foto: Hepta

Related Posts