Monica Cismaru ∙ October 11, 2021 ∙ 2 min read

george clooney julia roberts

George Clooney și Julia Roberts se pregătesc să plece în Australia pentru a filma o nouă comedie romantică, intitulată Ticket to Paradise.

 

Australia e noua destinație în care vor locui o perioadă George Clooney (60 de ani) și Julia Roberts (53 de ani), alături de familiile lor, pentru filmările unei noi producții în care cei doi vor fi protagoniști. Este vorba despre comedia romantică Ticket to Paradise, ale cărei filmări sunt programate să înceapă la mijlocul lui noiembrie. Cele două vedete vor sosi la Brisbane, unde sta mai întâi în carantină, înainte de a începe filmările.

george clooney julia roberts

George Clooney, alături de soția lui, Amal, și de Julia Roberts

George Cooney și Julia Roberts nu pleacă singuri în Australia, ci vor fi însoțiți de familiile lor – George Cloony va veni alături de soția lui, Amal Clooney, și de cei doi copii gemeni în vârstă de patru ani, Alexander și Ella, iar Julia Roberts, alăuri de soțul ei, Danny Moder, și de cei trei copii – gemenii Hazel și Phinnaeus, de 16 ani, și de fiul lor, Henry, de 13 ani.

george clooney julia roberts

George și Julia vor interpreta un cuplu divoțat care călătorește în Bali pentru a-și împiedica fiica să se căsătorească. Rolul fiicei lor este intrepretat de actrița Kaitlyn Dever, cunoscută din Booksmart.

Chiar dacă acțiunea filmului Ticket to Paradise se petrece în Bali, filmările vo avea loc în The Whitsundays’ Long Island, iar echipa și actorii vot fi transferați pe platourile de filmare cu ajutorul unui elicopter.

Mai multe producții cinematografice hollywoodiene au fost mutate în Australia din cauza pandemiei. Printre acestea se numără Thor: Love and Thunder, Thirteen Lives, Carmen, Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings sau seria Nine Perfect Strangers.

Tocket to Paradise nu este primul fim în care joacă împreună George Clooney și Julia Roberts. Cei doi au mai apărut împreună în Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve și în Money Monster.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…