julia roberts paris

Julia Roberts (53 de ani) a avut apariții discrete în ultimul timp, dar, recent, a făcut furori pe străzile Parisului într-o reclamă pentru un parfum celebru.

Actrița a avut o apariție ravisantă în ținute elegante pe malul Senei, unde a filmat cadre pentru reclama parfumului franțuzesc a cărui imagine este de mai mulți ani. Actrița a fost fotografiată pe străzile Parisului purtând două ținute – una neagră, formată dintr-un sacou strălucitor și fustă vaporoasă, cu volane, și încă o ținută bej, cu paiete și cu o fustă lungă, amplă.

julia roberts paris

Fanii s-au strâns imediat la vederea Juliei Roberts, care nu s-a sfiit să-i salute de pe platoul de filmare. Vedeta s-a și îmbarcat pe un vas pe Sena pentru cadrele glamouroase.

julia roberts paris

Julia Roberts este imaginea parfumului La Vie Est Belle încă din 2012 și ambasador Lancôme din 2009, de când a facut reclamă liniei de cosmetice a brandului.

Admiratorii Juliei Roberts o pot urmări în curând pe actriță în serialul Gaslit, alături de Sean Penn. Producția este un thriller cu accente politice, cu referințe la scandalul Watergate din anii ’70. Serialul este inspirat din podcastul Slow Burn.

 

Foto: Hepta

Related Posts