Monica Cismaru ∙ January 18, 2022 ∙ 5 min read

Într-o lume post-pandemică, culorile vor prelua controlul, după o perioadă dominată de nuanțele neutre, stinse. 2022 este ocazia perfectă de exprimare pe deplin a trăirilor, a ideilor și a viziunilor în ceea ce privește casa, munca și, bineînțeles, garderoba. Iată care sunt culorile-spectru pentru cele 12 zodii ale horoscopului din anul în curs și cum se mulează acestea pe trăsăturile fiecărui semn astrologic în parte.

Berbec- Purpuriu

berbec

Pentru nativii din Berbec, 2022 înseamnă acceptare, integrare și procesare a tuturor schimbărilor care tot au loc încă din 2020. Purpuriul, culoarea spiritualității, are cele mai mari vibrații, așa că integrarea mai accentuată a acestei nuanțe în garderobă poate oferi un sentiment de împlinire și de evoluție spirituală.

Taur- Verde

taur

Pentru Tauri, 2022 va fi despre activismul de mediu și despre schimbările de natură sociala, astfel că tonul care le dă un imbold spre astfel de demersuri este verdele. Culoarea naturii semnifică liniștea, ceea ce îi va ajuta pe agitații Tauri să-și stabilească un ritm mai calm și să le potolească accesele de energie neconstructivă.

Gemeni – Lavanda

gemeni

2022 este un an plin de însemnătate pentru Gemeni – acesta vine cu multe schimbări care le vor influența destinul. Culoarea lavandei le purifică aura și îi ajută să se detaseze de zgomotele inutile și să atingă claritatea mentală.

Rac – Grena

rac

Anul 2022 este unul transformațional pentru Raci, care vor avea ocazia să învețe noi lecții în ceea ce privește identitatea și puterea lor interioară. Grena-ul este o culoare ”bogată”, cu vibrații sofisticate, care se aliniază perfect cu vibe-ul de tenacitate și de forță al Racilor de anul acesta.

Leu- Roșu

Anul acesta le va testa Leilor felxibilitatea și puterea de adaptare, ceea ce le va trezi războinicul interior. Roșul este culoarea încrederii în sine și a puterii și îi ajută pe Lei să-și direcționeze anul acesta energia către reziliență.

Fecioară- Maro

Fecioarele vor fi în elementul lor anul acesta, deoarece vor continua să clădească ceea ce au început deja anul trecut. Culorile pământii precum maro-ul le va ajuta pe Fecioare să se conecteze cu pământul și să se alinieze la temele dominante de anul acesta, dictate de structură, de concentrare și de munca susținută.

Balanță – Galben

Balanțele vor avea un an plin de distracție, astfel că îi va însoți în parcursul lor culoarea galbenă – cea care semnifică creativitatea. Balanțele au trecut prin multe încercări în 2021, iar galbenul le va ajuta să-și manifeste bucuria în anul în curs.

Scorpion – Albastrul electric

Pentru Scorpioni, anul 2022 stă sub semnul surprizelor, iar albsatrul electric este culoarea perfectă care să-i însoțească în demersul lor către noi ocazii de a se manifesta pe deplin și de a aduce lucruri incitante în viața lor.

Săgetător – Albastru și verde închis

Călătoria Sagetatorilor în 2022 va fi una dictată de eliberare de trecut și de a face loc pentru lucrurile noi pe care le aduce viitorul. Culorile închise și texturile bogate – precum albastrul și verdele-pădure îi va ajuta pe Săgetători să scape de metehne vechi și să înceapă un ciclu nou.

Capricorn – Verde închis

Tema dominantă pentru 2022 în ceea ce îi privește pe Capricorni este în ton cu natura lor – aceasta stă sub semnul banilor și al puterii de manifestare. Culori precum verdele închis îi vor ajuta pe Capricorni să atragă abundența nu numai în portofele, ci și în celelalte aspecte ale vieții.

Pești – Roz

Tema dominantă din 2022 pentru Pești este despre visare și romantism. Rozul este asociat cu pacea interioară și cu armonia și se mulează perfect pe personalitatea Peștilor, a căror putere de manifestare interioară se va afla la cele mai înalte cote anul acesta.

Foto: Hepta, Unsplash

Related Posts

Hot celebrity trend – Feeling all Light Blue!

Dacă în sezonul trecut retina noastră a fost desfătată (sau atacată în cazul unora) cu cea mai puternică…

Get the Look – Hailey Bieber, într-un look a la Michael Jackson

Sătpămâna aceasta ne inspirăm din imaginea unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, cu un look…

Anne Hathaway transformă rochia mini într-un statement al momentului

Unele piese vestimentare sunt menite să dăinuie dincolo de tendințe, iar când o figură emblematică precum frumoasa actirță…

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor 

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea…

Vedetele domină prezentările de la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților

Paris Fashion Week 2023, ediția dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar mai multe vedete au fost convocate…