Andreea Leta ∙ January 4, 2022 ∙ 4 min read

Pantone, institutul care în fiecare an decide cromatica următoarelor 12 luni, a delegat Very Peri drept culoare a lui 2022. Află simbolistica acesteia și cum arată pe marile podiumuri: 

PANTONE 17-3938 Very Peri/pantone.com

Pantone, instituția dedicată limbajului culorilor, a delegat Very Peri drept culoare a anului 2022. Într-o paletă a albastrului, în care tonuri subtile de roșu și-au făcut intrarea pentru a genera efectul lila, extrem de diafan al nuanței, Very Peri este una dintre cele mai boeme alegeri ale tuturor timpurilor. Opțiunea și explicația oficială vin chiar din partea Pantone: suntem într-un moment al schimbărilor majore, al unor situații fără precedent, în care toată lumea are nevoie de un refugiu spiritual, jovial, totodată de dinamism și de creativitate, care stimulează imaginația și dă o stare generală de bine. 

Foto: pantone.com

Very Peri este prima culoare nouă creată de Pantone, într-un moment al inovației, sub motivația care ne face pe toți să mergem mai departe: speranța. Combinația dinte roșu și albastru vine exact pe fondul nevoii de transformare și de ilustrare a ideii că întotdeauna există alegeri și posibilități de reușită. Very Peri se regăsește deja în opțiunile marilor industrii de entertainment, precum cinematografia, artele vizuale și, desigur, moda. 

Despre prezența acestei nuanțe deosebită pe podiumuri vorbim astăzi, pentru a te inspira în primele alegeri vestimentare ale anului. Valențele sale sunt extrem de dreamy, așa că asocierea cu texturi ușoare, precum voalul sau mătasea, vine destul de firesc.

Catifeaua este un alt material prețios care pune această nuanță în valoare, iar pentru cele mai curajoase persoane, un costum de ski în tonurile violet, cu siguranță că vor da o stare de bine întregii atmosfere de pe pârtie.

Blumarine

O poți insera în outfiturile tale prin accesorii sau prin piese cu rol decorativ, dacă nu ești adepta unui outfit all Very Peri. Important e ca starea ta să fie așa!

Foto: Hepta, Pantone

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…