Noaptea de Reveion vine la pachet cu o serie de superstiții pe care, măcar de plăcere, ne place să le luăm în calcul. Una dintre cele mai importante presupune să porți ceva roșu. Urmează un moment extrem de senzual, așa că pregătește-te!

Există un obicei extrem de vechi care spune că în noaptea de Revelion, este bine să porți ceva roșu. Culoarea pasiunii prin definiție are o încărcătură simbolică extrem de puternică. Vitalitate, forță, dorință, dragoste, noroc, fericire sau pasiune ar fi doar câteva dintre cuvintele asociate cu cea mai intensă culoare primară. Pe lângă acestea, roșul ține departe deochiul și energiile negative, așa că, doamnelor, e cazul să trecem la acțiune!

Să porți roșu în noaptea de Revelion înseamnă că fie poți miza pe un outfit full red, compus dintr-o rochie spectaculoasă cu paiete, cu un iz retro extrem de feminin și de hot, o pereche de pantofi decupați, ce-ți pun glezenele în evidență și o geantă dintr-o textură interesantă, fie poți strecura discret câteva piese roșii în lookul tău. Iar subtilitatea ne duce direct cu gândul la lenjeria intimă, care îți dă o stare și o postură extrem de sexy doar la gândul că este acolo. Un portjartier sau o pereche de chiloți din dantelă pot face minuni, așa că nu uita de celebra dorință de la miezul nopții! Poți opta și pentru un accesoriu precum un choker cu detalii boudoir aurii, pe care să îl porți într-un outfit femme fatale all black. Importantă e calitatea, nu cantitatea de culoare!

Și cum după o petrecere pe cinste e cazul să te întorci totuși acasă, asigură-te că în dressing te așteaptă cea mai delicată piesă, precum un halat din tulle, într-o nuanță incendiară. Cine știe ce altceva te mai așteată cu nerăbdare în 2022…

Halat Ludique

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts