A List Magazine ∙ January 5, 2022 ∙ 10 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune ce ne rezervă astrele pentru luna ianuarie 2022.

Berbec

În prima parte a lunii, domeniul profesional este dinamizat de către astre, aşa încât bine ar fi să te pregătești de activitate intensă la serviciu. Sunt posibile schimbări de statut social greu de anticipat. Începe o nouă etapă din punct de vedere social. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica şi depinde doar de tine ce altă imagine le vei oferi semenilor. Pe de altă parte, reține că duşmanii ascunşi sunt puternici şi îți creează neplăceri din umbră. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor îmbunătăți, dar totuși fii prudent. Fereşte-te de protectori şi de prieteni, pentru că foarte uşor se pot ivi controverse. S-ar putea ca unii prieteni să contribuie la separarea ta de cineva drag. Selectează atent informațiile pe care le primeşti şi acționează numai după ce te-ai gândit singur pe îndelete.

Taur

Relațiile cu străinătatea şi călătoriile îndepărtate îți sunt favorizate de astre în prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele străine sau cele despre călătorii vor fi frecvente, existând posibilitatea să ți se ivească o plecare când te aştepți mai puțin. Pentru alți nativi se poate pune problema abordării unor cursuri de lungă durată sau universitare. În acest sens, te vor ajuta aspectele astrale din preajma datei de 02 Ianuarie. Dacă eşti nevoit să susții examene, interviuri sau probe, pregăteşte-te pe îndelete şi fii prudent. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-i dai frâu liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale. Relațiile cu şefii sau autoritățile sunt tensionate pe toată durata lunii. Imaginea ta în ochii celorlalți şi statutul tău social pot avea de suferit, de aceea fii foarte atent. Final de capitol domestic.  

Gemeni

Capitolul financiar este tema principală propusă de astre în prima parte a lunii. Este nevoie să-ți achiți toate datoriile oficiale și pe cele neoficiale. Relațiile cu instituțiile financiare vor fi la ordinea zilei şi bine ar fi să profiți de susținerea astrelor pentru a-ți rezolva toate chestiunile ce țin de banii şi bunurile altora. Se va deschide o nouă etapă vizavi de banii altora, în preajma datei de 02 Ianuarie. Pot intra în discuție moştenirile sau partajele în cazul unui divorț. A doua parte a lunii este favorabilă călătoriilor în străinătate sau susținerii examenlor, probelor sau interviurilor pentru a te înscrie la un curs de lungă durată sau pentru un nou loc de muncă. Fii prudent, pregăteşte-te corect şi evită conflictele cu ceilalți, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta. Starea ta de spirit şi relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți, dar abia după 28 Ianuarie. Bine ar fi să-ți analizezi pe îndelete apropiații şi să sfârşeşti relațiile nepotrivite.

Rac

Relațiile parteneriale sunt activate de către astre pe toată durata lunii. Dialogurile şi reconfigurările în cadrul unor colaborări vor fi frecvente şi de bun augur. Se pare că la unele relații ar trebui să renunți fără resentimente şi cât poți de repede. În preajma datei de 02 Ianuarie se conturează începutul unei noi etape la capitolul parteneri şi colaborări. Unii nativi pot primi cereri în căsătorie, iar alții oferte noi de colaborare. În toate cazurile fii prudent şi analizează pe îndelete toate detaliile. După 14 ale lunii, capitolul financiar îți va atrage în mod special eforturile şi atenția. Este vorba despre banii şi bunurile pe care le ai în comun cu alții. Va fi nevoie să achiți facturi, taxe sau să lămureşti relațiile cu instituțiile financiare. Pot apărea plăți restante, însă și favoruri. Evită cheltuielile extravagante şi investițiile de orice fel. Este foarte mult de lucru la serviciu și te vei implica foarte mult.

Leu

Serviciul, activitatea în general desfăşurată la un loc de muncă vor fi refugiul tău pe toată durata lunii. Vei fi tentat să munceşti mult, mai ales că se conturează premisele unor culoare noi de activitate. Contextul astral din 02 Ianuarie îți va aduce o nouă etapă în plan profesional. Fii atent la ce se petrece la serviciu şi acționează în consecință. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Dozează-ți eforturile şi ai mai multă grijă de tine. Se pot accentua conflictele deschise şi rupturile de înțelegeri şi colaborări. Poate ar fi bine să faci o curățenie drastică printre colaboratori şi parteneri şi să mergi mai departe în viață cu oameni care îți merită încrederea şi eforturile. Începând cu 18 Ianuarie apar șanse deosebite de a-ți îmbunătăți personalitatea şi de a relaționa altfel cu tot ce te înconjoară. Stările tale de spirit vor fluctua mult, de aceea bine ar fi să te detaşezi de tot şi toate.

Fecioara

Evenimentele importante ale lunii se găsesc în relațiile familiale și în cele amoroase. Până pe 24 Ianuarie îți sunt favorizate petrecerile, întâlnirile plăcute cu cei dragi şi schimbul de informații. Se poate înfiripa o nouă relație de iubire. Totuși, ai nevoie de o mare transformare interioară vizavi de tot ce ține de iubire. Pe de altă parte, în această lună te poți ocupa de un hobby. La capitolul muncă se recomandă multă atenție, deoarece relațiile colegiale sunt tensionate, iar şefii vor pune gaz pe foc. Mai ales, a doua parte a lunii, se anunță foarte activă la serviciu, fiind nevoit să preiei mai multe sarcini. Vorbeşte puțin, clar, la obiect şi îndeplineşte-ți datoriile cât mai bine. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, deoarece lucrând mult, organismul tău va fi foarte obosit. Din 14 Ianuarie intervine dorința de interiorizare. Detașează-te de cotidian și odihnește-te pe îndelete.

Balanta

Se pare că eforturile şi gândurile tale sunt îndreptate mai mult spre casă şi treburile sale. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente şi dialogurile cu membrii familiei. Se întrezăresc noutăți la acest capitol, mai ales în preajma datei de 02 Ianuarie. Există varianta să achiziționezi sau să vinzi bunuri imobiliare, obiecte decorative sau chiar să te muți într-o altă locație. Experiențele legate de casă şi familie au rolul de a-ți modifica concepțiile şi atitudinea în acest sector al vieții. Relațiile sentimentale şi cele cu copiii sunt tensionate. O relație de iubire mai veche se poate destrăma. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ți-ai canaliza energia către hobby-uri. Creativitatea îți este accentuată şi ai avea toate şansele că creezi adevărate opere de artă. Cheful de aventuri riscante îşi va face simțit prezența, de aceea fii prudent.

Scorpion

Călătoriile pe distanțe scurte la rude sau prieteni apropiați vor fi la ordinea zilei pe toată durata lunii. Dialogurile cu cei dragi îți vor lămuri multe chestiuni de viață, încântându-ți totodată şi sufletul. Se recomandă prudență în preajma datei de 02 Ianuarie, deoarece apar multe informații în preajma ta, veşti interesante şi prieteni noi. Cei vechi se vor îndepărta încet, dar sigur. Ceea ce se petrece în zona relațiilor cu cei apropiați are rolul de a-ți schimba mentalul cotidian, gândirea şi comunicarea. Pe de altă parte, sunt zile care aduc distorsiuni în cazul susținerii examenelor, interviurilor sau probelor în vederea obținerii unui loc de muncă sau pentru o formă de şcolarizare. Foarte activ este și sectorul domestic. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, astfel încât bine ar fi să ții cont şi de părerile sau doleanțele celor din jur.

Sagetator

Banii câştigați din munca desfăşurată la un serviciu te preocupă pe toată durata lunii. Îți vin bani, cadouri, favoruri, însă bine ar fi să faci economii şi să cheltuieşti strictul necesar. În preajma datei de 02 Ianuarie se va deschide un culoar de câştig timp de un an de zile de acum încolo. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale pe toată durata lunii. Îți sunt favorizate dialogurile, dar bine ar fi să vorbeşti puțin şi să asculți mai mult. Bine ar fi să-ți selectezi mai atent anturajul şi pe cei cărora li te destăinuieşti. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a-ți îmbogăți sufletul cu subiecte filozofice, istorice sau artistice. Recomandabile sunt vizionarea unor piese de teatru, a unor filme bune sau participarea la seminarii pe teme spirituale. Prudență la ofertele de colaborare, deoarece nu sunt ceea ce par.

Capricorn

Beneficiezi de multă susținere astrală pe toată durata lunii. Străluceşti în anturaj, gândeşti bine, vorbeşti frumos şi dai sfaturi bune, dar ai grijă să eviți implicarea excesivă în problemele celorlalți. Din 02 Ianuarie apar şanse de a-ți îmbunătăți temperamentul şi modul de relaționare cu ceilalți. Emotivitatea va fi destul de ridicată, astfel încât bine ar fi să-ți rezervi momente de singurătate şi să te gândeşti pe îndelete la planurile tale de viață. Sau să-ți trasezi noi direcții de urmat. A doua jumătate a lunii anunță câştiguri din munca proprie, dar atenție că banii, aşa cum vin, la fel se vor duce. Tendința de a cheltui mult şi fără rost este accentuată. Relațiile colegiale sunt distorsionate, astfel că nu te poți baza pe acestea. Situații financiare deosebite, mai ales în ceea ce privește veniturile obținute la loculo de muncă.

Varsător

În prima parte a lunii eşti retras şi cu greu poți relaționa cu ceilalți. Se pot evidenția probleme legate de sănătate sau probleme ciudate la serviciu. Este bine să fii cât mai discret şi să eviți divulgarea planurilor tale. În preajma datei de 02 Ianuarie vor apărea informații secrete, folositoare în domeniul profesional. Insomniile, premonițiile şi revelațiile pot fi frecvente. După 20 ale lunii te vei simți mai bine, iar stările tale de spirit se vor linişti. Totuşi eşti destul de combativ în relațiile cu ceilalți, existând riscul să strici relații bune. Ai nevoie de orientarea eforturile spre treburile tale personale și spre ceea ce ai nevoie în această etapă de viață. Toate relațiile în care ești implicat se vor reconfigura definitiv. Lasă evenimentele să se petreacă, observă atent detaliile şi îndreaptă-ți eforturile către alți oameni alături de care ai putea desfăşura activități fructuoase.    

Pesti

Relațiile cu prietenii şi protectorii sunt foarte accentuate pe toată durata lunii. Întâlnirile, dialogurile, schimbul de informații, toate se amestecă într-un ritm greu de controlat. Profită de această situație, deoarece îți poți lămuri evenimentele prin care treci. Energia zilei de 02 Ianuarie te va ajuta să faci o curățenie binevenită în aceste relații. De unii te vei îndepărta definitiv, dar vin către tine alți oameni mult mai interesanți şi de folos în etapa de viață pe care o traversezi. Pot apărea susținători noi pentru planurile ce privesc activitatea unei asociații sau grup umanitar. După 20 ale lunii, sufletul tău va dori să stea în culise. Sunt zile bune pentru a te odihni şi pentru a medita pe îndelete la cele petrecute în ultimele săptămâni. Trasează-ți noi direcții de viață şi gândeşte-te şi la noi colaboratori. La serviciu vei încheia o etapă, se vor destrăma unele relații colegiale, dar aşa este şi bine. Fii prudent în privința sănătății, întrucât se pot accentua afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…