Monica Cismaru ∙ October 30, 2020 ∙ 2 min read

karlie kloss

Nicio zi fără anunțul unui bebeluș pe drum din partea unei vedete. De data aceasta, e rândul modelului american Karlie Kloss (28 de ani), care a anunțat că așteaptă primul ei copil. Karlie Kloss este căsătorită cu omul de afaceri Joshua Kushner (35 de ani), fratele lui Jared Kushner, consilier în administrația prezidențială Trump și soțul Ivankăi Trump, fiica cea mare a lui Donald Trump.

 

Se pare că pandemia a fost de bun augur pentru vedete, care anunță în număr mare că sunt însărcinate. După Emily Ratajkowski și Hilary Duff, e rândul lui Karlie Kloss, care a anunțat că va deveni mama la începutul lui 2021. Modelul este căsătorit cu Joshua Kushner de doi ani, iar cei doi au avut două ceremonii de nuntă – una în New York și alta în Wyoming, la care mireasa a purtat rochii semnate Dior.


Karlie Kloss este unul dintre cele mai de sucecs modele internaționale, fostă imagine Victoria’s Secret. Pe lângă activitatea în modelling, în urma căreia a strâns o avere de aproximativ 30 de milioane de dolari, Karlie și-a dezvoltat și aptitudinile antreprenoriale în domeniul IT și a înființat o societate de coding de programe formată numai din femei – Kode With Klossy.

Înainte de căsătoria cu Joshua, Karlie s-a convertit la iudaism. ”Este viața mea și sunt o femeie independentă și puternică. După mai mulți ani de studiu și de discuții cu familia și cu prietenii și după incursiuni în propriul meu suflet, am luat decizia de a îmbrățișa pe deplin religia iudaică în viața mea și de a începe să construiesc un viitor alături de omul cu care mă căsătoresc”, și-a motivat Karlie alegerea la acel moment.

În ciuda faptului că este cumnata fiicei președintelui SUA, Karlie și soțul ei, Joshua, nu împărtășesc orientarea republicană Trump și sunt democrați convinși, iar Karlie chiar a mediatizat votul său pentru candidatul democrat Joe Biden de la alegerile prezidențiale de anul acesta.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…