Inflație de bebeluși în pandemie – Modelul și actrița Emily Ratajkowski așteaptă primul ei copil

emily ratajkowski copil

Emily Ratajkowski (29 de ani), actriță și model, a anunțat că așteaptă primul ei copil.

Vedeta căsătorită de doi ani cu producătorul de film Sebastian Bear- McClard (33 de ani) a adăugat că nu vrea să afle până la naștere sexul bebelușului și că intenționează să-și crească urmașul în afara stereotipurilor legate de gen.

Anunțul sarcinii a fost făcut de Emily Ratajkowski pe coperta ediției americane a publicației Vogue, unde apare îmbrăcată într un furou arămiu, care lasă  să se  observe cu ușurință sarcina avansată, de câteva luni.

View this post on Instagram

Grateful & growing 👼 Thank you @voguemagazine for this very special cover.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Emily Ratajkowski întărește astfel rândul vedetelor care au conceput și au născut copii în timpul pandemiei – printre care Gigi Hadid, Hilary Duff, Emma Roberts, Ashlee Simpson, Kelly Rowland, Elsa Hosk, Prințesa Eugenie, Mandy Moore, Rachel McAdams, Rooney Mara, Lea Michele și multe altele.

”Cand eu și cu soțul meu le spunem prietenilor noștri că așteptăm un copil, prima întrebare adresată după felicitările de rigoare este legată de ce sex am vrea să aibă copilul. Am vrea să le spunem că nu o să conteze sexul copilului până când acesta va împlini 18 ani și că el va decide ce gen va dori să îmbrățișeze”, a adăugat Emily. ”Nu contează ce sex va avea, ci cum va fi el/ea ca om”, a mai spus Emily Ratajkowski.

Foto: Hepta, Vogue

Categorii Lifestyle