A List Star – Lumea lui Karlie Kloss

karlie-kloss

Dacă îi urmăreşti contul de Instagram sau pagina de Facebook, ştii deja că nu stă nicăieri mai mult de o clipă. Astăzi o vezi la Paris, mâine este la Los Angeles, iar la sfârşitul săptămânii se retrage acasă, în St. Louis, Missouri, sau pe o insulă exotică, alături de gaşca sa de prieteni, care îi include pe Taylor Swift, Serena Williams, Cara Delevingne, Jourdan Dunn şi Derek Blasberg.

La 24 de ani, Karlie Kloss a cucerit lumea modellingului, iar oamenii din industrie o adoră. Însă catwalk-ul nu a fost niciodată singura ei opţiune. Karlie face atât de multe lucruri, încât e greu să ţii pasul cu ea: a urmat un curs de programare şi a pus bazele bursei Kode With Klossy, deoarece vrea să sprijine fetele să înveţe secretele tehnologiei, are un canal de YouTube, Klossy, de care nu are întotdeauna timp să se ocupe, dar, când o face, trebuie să te aştepţi la o reţetă delicioasă. În plus, a lansat o linie de dulciuri fără gluten, Karlie’s Kookies, şi susţine fundaţia Feed, care luptă pentru combaterea foamei la nivel global. Iar dacă toate acestea încă nu te impresionează, CV-ul lui Karlie include şi studii la New York University, de care modelul s-a apucat pentru a-şi consolida cunoştinţele despre computere.

Dar să le luăm pe rând. La 13 ani, în timpul unei prezentări caritabile din St. Louis, Karlie i-a atras atenţia unui agent local, care a ajutat-o să ajungă la New York. După ce a lucrat o vreme pentru Abercrombie Kids, aceasta a început să colaboreze cu o nouă agenţie şi să obţină tot mai multe contracte. În 2008, Kloss a mers la Săptămânile Modei de la New York, Milano şi Paris, defilând pentru braduri ca Marc Jacobs sau Carolina Herrera, iar din acel moment cariera sa a fost într-o continuă ascensiune.

Şi chiar dacă a lucrat de mică în această industrie, Karlie a povestit că nu a fost întotdeauna la curent cu ce se întâmplă. Când au sunat-o prima dată să vină la un casting pentru Chanel, nu avea nici cea mai mică idee cine este Karl Lagerfeld.

Dar adevăratul succes, crede ea, a venit în momentul în care a devenit Înger pentru Victoria’s Secret, în 2011. Familia şi prietenii săi din St. Louis nu erau familiarizaţi cu toţi designerii pentru care lucra Karlie, dar de Victoria’s Secret ştia toată America. Modelul a renunţat în 2015 la colaborarea cu VS, dorind să se concentreze pe şcoală, dar zilele trecute a fost confirmat faptul că modelul va reveni pe 5 decembrie pe catwalk pentru noul show Victoria’s Secret.

vs

Anul acesta, Karlie a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bine plătite supermodele, ocupând locul doi, cu venituri de 10 milioane de dolari obţinute de pe urma contractelor sale de imagine, cele mai importante fiind colaborările cu L’Oréal, Swarovski, Chanel şi Carolina Herrera.

Cât despre pasiunea lui Karlie pentru programare, aceasta a declarat că a fost dintotdeauna interesată de matematică, de ştiinţe şi tehnologie. Iar după un curs de programare la Flatiron School, Kloss a hotărât că este timpul să susţină fetele care vor să activeze în acest domeniu, punând bazele bursei Kode With Klossy.

Iar pe plan personal, Karlie se poate considera o norocoasă. Părinţii şi cele trei surori, Kristine, Kimberly şi Kariann, despre care supermodelul spune că îi sunt cele mai bune prietene, au susţinut-o necondiţionat. Iar mama ei, Tracy, care a învins cancerul la sân în urmă cu 20 de ani, îi este cel mai bun model.

Sundays in the Spring are best spent gardening with Mom🌱🌺

O fotografie postată de Karlie Kloss (@karliekloss) pe

Karlie este fidelă oamenilor dragi din viaţa ei, iar iubitul său, omul de afaceri Josh Krushner, nu face excepţie. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, însă modelul evită întotdeauna să vorbească despre viaţa sa privată, pentru că nu vrea ca oamenii să înceapă să îşi dea cu părerea. Absolvent al Şcolii de Business de la Harvard, Krushner este fondatorul companiei de asigurări Oscar Health Insurance, dar şi partener al firmei de investiţii Thrive Capital, aşa că este de înţeles de ce el şi ambiţioasa Karlie se înţeleg atât de bine.

four years ago today I met my best friend ⭐️🌙 I love you more everyday.

O fotografie postată de Karlie Kloss (@karliekloss) pe

Cât despre gaşca de prietene a lui Karlie Kloss, oare a mai rămas ceva de spus? Defilează şi cântă împreună pe catwalk (anul trecut, ea şi Taylor Swift au deschis show-ul Victoria’s Secret), merg la evenimente, se susţin reciproc şi chiar au ajuns să formeze o mare familie (Karlie este naşa băieţelului de şase ani al prietenei sale, modelul Jourdan Dunn).

În decembrie o vom revedea pe Karlie Kloss în show-ul Victoria’s Secret, însă, până atunci, facem o retrospectivă a celor mai bune momente ale sale de pe catwalk.

Victoria’s Secret

kloss

Balmain, John Galliano, Michael Kors

klossy

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle