Celebrul model Karlie Kloss s-a căsătorit cu Joshua Kushner

karlie kloss

O știm pe Karlie Kloss din prezentări și campanii pentru cele mai renumite branduri, dar mai ales din familia Victoria’s Secret, care a „adoptat-o“ din 2011 până în 2015. De curând știrea că s-a căsătorit cu Joshu Kushner a făcut înconjurul Internetului.

La sfârșitul lunii iulie anunțau că s-au logodit, iar ieri, cei doi s-au căsătorit, în New York, celebrând momentul alături de familie și prieteni – ceremonia a fost una restrânsă, cu circa 80 de invitați. Prima care a anunțat evenimentul a fost Karlie printr-o fotografie cu ei doi din ziua nunții postată pe Instagram.

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

„Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele. Josh, tu ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. De-abia aștept să fim împreunp pentru totdeaua. Da de o mie de ori!“, a scris ea în iulie, când a anunțat logodna pe Instagram.

Pentru marele eveniment, Karlie Kloss a ales să poarte o rochie Dior custom made – relația sa cu casa fiind una strânsă, tot o rochie Dior a purtat și la balul de absolvire și în repetate ocazii după.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle