Monica Cismaru ∙ February 8, 2022 ∙ 3 min read

Jennifer Lopez face furori cu stilul afișat în ultima vreme, iar recent, vedeta a atras toate privirile la New York datorită pantofilor pe care i-a purtat, și anume o pereche creată de două românce – Dana Iuga și Alina Popa, fondatoarele brandului Hardot, scrie Ora de Sibiu.

Brandul Hardot este 100% românesc și aparține Danei Iuga și Alinei Popa. Dana Iuga este designer, iar Alina se ocupă de partea de management a afacerii.

Încălțămintea Hardot se remarcă imediat prin designul inedit și iată că a atras și atenția stiliștilor de peste Ocean, iar vedete precum Jennifer Lopez au ajuns să o poarte și să fie foarte apreciată pentru stilul său rafinat. Presa internaționala a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jennifer Lopez, care se află în plin turneu de promovare al filmului ”Marry Me” și care afișează look-uri impecabile, iar pantofii săi, marca Hardot- modelul Harlot – au atras în special atenția marilor publicații de modă internaționale.

hardot harlot
Modelul Harlot purtat de Jennifer Lopez

”Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost dintotdeauna elementul care i-a plăcut cel mai mult. Tocmai de aceea a ales să se specializeze în acest domeniu și a făcut un doctorat. Vă vine sau nu să credeți, există așa ceva. Teza ei a fost ”Evoluția pantofului cu toc de la Ecaterina de Medici la Christian Louboutin”. Și cum era și normal, a ales să își deschidă o afacere în acest domeniu. S-a asociat cu prietena ei, Alina Popa, care se ocupă de managementul firmei”, scria publicația Ora de Sibiu în 2017 despre fondatoarele brandului Hardot.

dana iuga alina popa
Alina Popa și Dana Iuga, fondatoarele Hardot

hardot
Hardot

”Cele două sibience au adus pe piața pantofilor din România ceva inedit. ”Pantofii noștri sunt în marea lor majoritate cu toc de 12. Așa un toc înalt nu se găsea pe piața de la noi, pentru că sunt destul de greu de realizat. Așa că noi am decis să fabricăm așa ceva”, spune Dana Iuga. (…) Pantofii sibiencelor readuc sexualitatea femeii în prim plan. ”Cu cât tocul e mai înalt, cu atât postura femeii care îl poartă e mai dreaptă. Asta înseamnă că sânii îi sunt împinși înafară, fundul stă mai ferm, deci per total femeia e mult, mult mai sexy. Asta ne dorim noi, să reamintim femeii că poate fi sexy, trebuie doar să își dorească asta”, spune Dana Iuga. Așa s-a ”născut” și numele brandului- Hardot. Adică ”hard dot”, adică punctul forte al femeii”, scrie Ora de Sibiu.

Foto: Hepta, Ora de Sibiu

Related Posts

Horoscopul lunii iunie cu Roxana Hulpe

Am invitat-o pe Roxana Hulpe de la PRO TV (născută în luna iunie) să ne prezinte în propria…

Savarine însiropate, cu cremă fină de mascarpone

Chef Adrian Hădean ne recomandă în acest weekend un desert clasic și delicat. Iată care sunt ingredientele de…

6 cărți de vară numai bune pentru bagajul de vacanță

Vara este la doi pași, planurile de vacanță au început deja să se contureze, iar noi deja ne…

Serena Williams și obiceiurile sale alimentare

Serena Williams este considerată cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor. Sportiva a dezvăluit de curând…

Patru români în juriul de la Cannes

Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu și Radu Pilat reprezintă România în juriul Festivalului Internaţional de Creativitate Cannes Lions 2022,…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Bucură-te de soare…

Catalina Cara lansează Kronendach The Garden Sessions și intră și pe piața europeană

Catalina Cara a lansat Kronendach The Garden Sessions, varianta live a EP-ului său de debut, Leap Year Baby….

9 culori de păr care vor face furori în această vară

Multe femei preferă să rămână fidelor la culorilor și nuanțelor clasice de păr, în timp ce altele fac…

Horoscopul lunii mai cu Diana Enache (VIDEO)

Am invitat-o pe Diana Enache (născută în luna mai) să ne prezinte în propria ei manieră horoscopul pentru…

Olga Juverdeanu: Puterea de a te adapta la schimbare este foarte importantă pentru a face performanță în business, în orice domeniu.

Dorința de a construi lucruri noi, de a depăși limite și de fi în fiecare zi o variantă…