Aparițiile lor împreună atrag de fiecare dată toate privirile și la fel s-a întâmplat și la premiera celui mai recent film în care joacă Ben Affleck, The Tender Bar.

Jennifer Lopez a apărut la brațul lui Ben Affleck îmbrăcată într-o rochie vaporoasă diafană, de culoare bleu-turcoaz, o creație Elie Saab 2021, iar partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos la capitolul eleganță și a purtat un costum negru din trei piese și pardesiu asortat. Apariția lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez de la premiera The Tender Bar a fost remarcată în contextul în care cei doi și-au derulat relația în ultima lună și jumătate mai mult la distanță, din cauza proiectelor profesionale separate.

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez a fost plecată în Canada, la Vancouver, la filmările noului ei film, The Mother, în timp ce Ben Affleck și-a petrecut timp cu copiii și a filmat în Austin, Texas, pentru producția Hypnotic.

jennifer lopez ben affleck

Acum, JLo și Ben Affleck sunt nedespărțiți și sunt fotografiați în diverse ipostaze tandre. Actorul a declarat că se va abține de-acum înainte de la a face declarații despre relația lui cu Jennifer Lopez, dar a gafat recent într-un interviu, când a spus că era nefericit și că s-a simțit ca într-o capcană în mariajul lui cu Jennifer Garner și că nu ar fi scăpat de alcoolism dacă încă ar fi fost însurat cu ea.

jennifer lopez ben affleck

Opinia publică a reacționat imediat și l-a blamat pe Ben Affleck pentru insensibilitatea lui, iar fosta lui soție a emis un comunicat în care explică faptul că ea însăși l-a dus pe fostul ei soț la dezalcoolizare. În plus, potrivit zvonurilor care circulă în presa americană, până și JLo a fost iritată de declarațiile iubitului ei.

The Tender Bar este regizat de George Clooney și, pe lângă Ben Affleck, în film mai joacă Lily Rabe și Christopher Lloyd.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts