met gala 2021

Met Gala, cel mai spectaculos eveniment de modă al anului, a revenit cu o nouă ediție, după un an de pauză. Vedetele și-au lăsat imaginația să zboare și au defilat pe covorul roșu de la Metropolitan Museum of Art din New York într-unele dintre cele mai extravagante ținute, toate create pornind de la tema ”In America: A Lexicon of Fashion”.

Rihanna, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kate Hudson, Kristen Stewart și multe alte celebrități au prezentat costumații ingenioase, de la cele mai sexy la cele mai neobișnuite și ieșite din comun, cum a fost și cea aleasă de Kim Kardashian, care a apărut îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită cu o cagulă – o creație Balenciaga.

 

Jennifer Lopez n-a dezamăgit nici de această dată și a venit la Met Gala într-o ținută Ralph Lauren, de inspirație western, cu pălărie, rochie cu un decupaj adânc pe picior și o capă de blană. JLo a venit la eveniment însoțită de iubitul ei, Ben Affleck, de care nu se mai desparte nicio secundă. Kendall Jenner a ales o ținută delicată Givenchy, iar Megan Fox a defilat într-o ținută roșie Dundas.

Billie Eilish a ales să poarte o ținută în stilul Old Hollywood, creație Oscar de la Renta, iar Rihanna a ales o ținută ingenioasă, neagră, Balenciaga și a venit la Met Gala alături de partenerul ei, rapperul A$AP Rocky. Rihanna a avut o ținută amplă, neagră, decorată cu bijuterii de diamante care aveau în ttotal 260 de carate – piese Bulgari și Thelma West. Hailey Bieber a ales o rochie neagră, cu umerii goi și detalii de cristale în zona pieptului. Saint Laurent, iar Gigi Hadid a părut mai fermecatoare ca oricând într-o rochie albă, Prada.

 

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Ediția din acest an a Met Gala a fost co-prezidată de vedete precum Timothée Chalamet, Billie Elish, poeta Amanda Gorman și jucătoarea de tenis Naomi Osaka. 

Met Gala avea loc de obicei în prima zi de luni din mai, dar anul acesta a fost amânată pâna la data de 13 septembrie. Met Gala este celebrarea evenimentelor organizate de Costume Institute, care prezintă în acest an expoziția ”In America: A Lexicon of Fashion”, temă ce dă tonul ținutelor cu care vedetele defilează pe covorul roșu.

Expoziția va putea fi vizitată începând cu 18 septembrie, în aripa Anna Wintour Costume Center din cadul Muzeului de Artă din New York.

Vedetele au trebuit, astfel, să apară în costumații de inspirație tradițional- americană, de la motivele native la cele western, country etc.

 

Foto: Hepta

Related Posts