Monica Cismaru ∙ September 14, 2021 ∙ 2 min read

met gala 2021

Met Gala, cel mai spectaculos eveniment de modă al anului, a revenit cu o nouă ediție, după un an de pauză. Vedetele și-au lăsat imaginația să zboare și au defilat pe covorul roșu de la Metropolitan Museum of Art din New York într-unele dintre cele mai extravagante ținute, toate create pornind de la tema ”In America: A Lexicon of Fashion”.

Rihanna, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kate Hudson, Kristen Stewart și multe alte celebrități au prezentat costumații ingenioase, de la cele mai sexy la cele mai neobișnuite și ieșite din comun, cum a fost și cea aleasă de Kim Kardashian, care a apărut îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită cu o cagulă – o creație Balenciaga.

 

Jennifer Lopez n-a dezamăgit nici de această dată și a venit la Met Gala într-o ținută Ralph Lauren, de inspirație western, cu pălărie, rochie cu un decupaj adânc pe picior și o capă de blană. JLo a venit la eveniment însoțită de iubitul ei, Ben Affleck, de care nu se mai desparte nicio secundă. Kendall Jenner a ales o ținută delicată Givenchy, iar Megan Fox a defilat într-o ținută roșie Dundas.

Billie Eilish a ales să poarte o ținută în stilul Old Hollywood, creație Oscar de la Renta, iar Rihanna a ales o ținută ingenioasă, neagră, Balenciaga și a venit la Met Gala alături de partenerul ei, rapperul A$AP Rocky. Rihanna a avut o ținută amplă, neagră, decorată cu bijuterii de diamante care aveau în ttotal 260 de carate – piese Bulgari și Thelma West. Hailey Bieber a ales o rochie neagră, cu umerii goi și detalii de cristale în zona pieptului. Saint Laurent, iar Gigi Hadid a părut mai fermecatoare ca oricând într-o rochie albă, Prada.

 

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Ediția din acest an a Met Gala a fost co-prezidată de vedete precum Timothée Chalamet, Billie Elish, poeta Amanda Gorman și jucătoarea de tenis Naomi Osaka. 

Met Gala avea loc de obicei în prima zi de luni din mai, dar anul acesta a fost amânată pâna la data de 13 septembrie. Met Gala este celebrarea evenimentelor organizate de Costume Institute, care prezintă în acest an expoziția ”In America: A Lexicon of Fashion”, temă ce dă tonul ținutelor cu care vedetele defilează pe covorul roșu.

Expoziția va putea fi vizitată începând cu 18 septembrie, în aripa Anna Wintour Costume Center din cadul Muzeului de Artă din New York.

Vedetele au trebuit, astfel, să apară în costumații de inspirație tradițional- americană, de la motivele native la cele western, country etc.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…