Monica Cismaru ∙ September 14, 2021 ∙ 2 min read

met gala 2021

Met Gala, cel mai spectaculos eveniment de modă al anului, a revenit cu o nouă ediție, după un an de pauză. Vedetele și-au lăsat imaginația să zboare și au defilat pe covorul roșu de la Metropolitan Museum of Art din New York într-unele dintre cele mai extravagante ținute, toate create pornind de la tema ”In America: A Lexicon of Fashion”.

Rihanna, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kate Hudson, Kristen Stewart și multe alte celebrități au prezentat costumații ingenioase, de la cele mai sexy la cele mai neobișnuite și ieșite din comun, cum a fost și cea aleasă de Kim Kardashian, care a apărut îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită cu o cagulă – o creație Balenciaga.

 

Jennifer Lopez n-a dezamăgit nici de această dată și a venit la Met Gala într-o ținută Ralph Lauren, de inspirație western, cu pălărie, rochie cu un decupaj adânc pe picior și o capă de blană. JLo a venit la eveniment însoțită de iubitul ei, Ben Affleck, de care nu se mai desparte nicio secundă. Kendall Jenner a ales o ținută delicată Givenchy, iar Megan Fox a defilat într-o ținută roșie Dundas.

Billie Eilish a ales să poarte o ținută în stilul Old Hollywood, creație Oscar de la Renta, iar Rihanna a ales o ținută ingenioasă, neagră, Balenciaga și a venit la Met Gala alături de partenerul ei, rapperul A$AP Rocky. Rihanna a avut o ținută amplă, neagră, decorată cu bijuterii de diamante care aveau în ttotal 260 de carate – piese Bulgari și Thelma West. Hailey Bieber a ales o rochie neagră, cu umerii goi și detalii de cristale în zona pieptului. Saint Laurent, iar Gigi Hadid a părut mai fermecatoare ca oricând într-o rochie albă, Prada.

 

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Ediția din acest an a Met Gala a fost co-prezidată de vedete precum Timothée Chalamet, Billie Elish, poeta Amanda Gorman și jucătoarea de tenis Naomi Osaka. 

Met Gala avea loc de obicei în prima zi de luni din mai, dar anul acesta a fost amânată pâna la data de 13 septembrie. Met Gala este celebrarea evenimentelor organizate de Costume Institute, care prezintă în acest an expoziția ”In America: A Lexicon of Fashion”, temă ce dă tonul ținutelor cu care vedetele defilează pe covorul roșu.

Expoziția va putea fi vizitată începând cu 18 septembrie, în aripa Anna Wintour Costume Center din cadul Muzeului de Artă din New York.

Vedetele au trebuit, astfel, să apară în costumații de inspirație tradițional- americană, de la motivele native la cele western, country etc.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…