Monica Cismaru ∙ September 14, 2021 ∙ 2 min read

met gala 2021

Met Gala, cel mai spectaculos eveniment de modă al anului, a revenit cu o nouă ediție, după un an de pauză. Vedetele și-au lăsat imaginația să zboare și au defilat pe covorul roșu de la Metropolitan Museum of Art din New York într-unele dintre cele mai extravagante ținute, toate create pornind de la tema ”In America: A Lexicon of Fashion”.

Rihanna, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kate Hudson, Kristen Stewart și multe alte celebrități au prezentat costumații ingenioase, de la cele mai sexy la cele mai neobișnuite și ieșite din comun, cum a fost și cea aleasă de Kim Kardashian, care a apărut îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită cu o cagulă – o creație Balenciaga.

 

Jennifer Lopez n-a dezamăgit nici de această dată și a venit la Met Gala într-o ținută Ralph Lauren, de inspirație western, cu pălărie, rochie cu un decupaj adânc pe picior și o capă de blană. JLo a venit la eveniment însoțită de iubitul ei, Ben Affleck, de care nu se mai desparte nicio secundă. Kendall Jenner a ales o ținută delicată Givenchy, iar Megan Fox a defilat într-o ținută roșie Dundas.

Billie Eilish a ales să poarte o ținută în stilul Old Hollywood, creație Oscar de la Renta, iar Rihanna a ales o ținută ingenioasă, neagră, Balenciaga și a venit la Met Gala alături de partenerul ei, rapperul A$AP Rocky. Rihanna a avut o ținută amplă, neagră, decorată cu bijuterii de diamante care aveau în ttotal 260 de carate – piese Bulgari și Thelma West. Hailey Bieber a ales o rochie neagră, cu umerii goi și detalii de cristale în zona pieptului. Saint Laurent, iar Gigi Hadid a părut mai fermecatoare ca oricând într-o rochie albă, Prada.

 

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Ediția din acest an a Met Gala a fost co-prezidată de vedete precum Timothée Chalamet, Billie Elish, poeta Amanda Gorman și jucătoarea de tenis Naomi Osaka. 

Met Gala avea loc de obicei în prima zi de luni din mai, dar anul acesta a fost amânată pâna la data de 13 septembrie. Met Gala este celebrarea evenimentelor organizate de Costume Institute, care prezintă în acest an expoziția ”In America: A Lexicon of Fashion”, temă ce dă tonul ținutelor cu care vedetele defilează pe covorul roșu.

Expoziția va putea fi vizitată începând cu 18 septembrie, în aripa Anna Wintour Costume Center din cadul Muzeului de Artă din New York.

Vedetele au trebuit, astfel, să apară în costumații de inspirație tradițional- americană, de la motivele native la cele western, country etc.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…