jennifer lopez mireasa

Jennifer Lopez își continuă seria aparițiilor spectaculoase. Cel mai recent, artista a luat prin surprindere pe toată lumea la cea de-a 29-a ediție a American Music Awards, organizată la Los Angeles, unde a apărut pe scenă îmbrăcată într-o rochie de mireasă creație Dolce&Gabbana, colecția Alta Moda.

Jennifer Lopez este imaginea casei de modă italiene, iar alegerea ei este în acord cu cel mai recent film pe care urmează să-l lanseze, intitulat Marry Me. Jennifer Lopez a arătat spectaculos în rochia de mireasă cu corset și tulle și cu o fandacsie în formă de floare pe cap. Apariția lui JLo de la American Music Awards seamănă cu cea a lui Britney Spears și a Christinei Aguilera de la MTV Video Music Awards din 2003, când cele două au apărut în rochii de mireasă, alături de Madonna, care purta o costumație neagră și juca rolul de mire. 

jennifer lopez mireasa

Cu ocazia galei dedicate muzicii, Jennifer Lopez a interpretat balada On My Way, iar în momentul în care a apărut pe scenă, JLo a purtat o haină neagră, care îi asundea ținuta surprinzătoare. La sfârșitul reprezentației, artista și-a aruncat în public piesa pe care o purta pe cap, care a jucat astfel rolul de buchet. Jennifer n-a venit însoțită la eveniment de iubitul ei, Ben Affleck, de această dată. 

jennifer lopez mireasa

Jennifer Lopez se pregătește de lansarea celui mai recent film, Marry Me, în care joacă alături de  Owen WilsonMaluma, John Bradley și de Sarah Silverman. Producția va apărea pe marile ecrane pe 11 februarie 2022, după ce a suferit o amânare de un an din cauza pandemiei, și este produsă de Universal Pictures.

Filmul prezintă povestea unei artiste de succes, Kat Valdez, care află că partenerul ei de scenă și de viață, interpretat de Maluma, o înșală. În consecință, Kat hotărăște subit să se mărite cu un străin (Owen Wilson), care afișează din greșeală la unul dintre concertele ei o pancartă pe care scrie Căsătorește-te cu mine! Producția a fost filmată la New York.  

 

Foto: Instagram

Related Posts