Maluma lansează o colecție-capsulă alături de Balmain

maluma balmain miami

Maluma lansează o colecție-capsulă alături de brandul Balmain, care va conține articole de îmbrăcăminte în stilul tropical- Miami Vice, caracteristic artistului columbian.

Colaborarea dintre Maluma și Olivier Rousteing, creierul creativ din spatele Balmain, datează de mai multă vreme și, inițial, colecția trebuia să conțină articole speciale de scenă, dar, odată cu izbuncnirea pandemiei, cele doua entități sau reorientat și au creat o colecție de hainele casula, în culori aprinse, cu aer de vacanță.

maluma balmain miami

Era visul meu să colaborez cu o casă de modă de renume, dar acest demers a fost cu atât mai incitant, deoarece Olivier m-a îndemnat să schițez alături de el haine pe care le-aș purta personal pe scenă și să transpun în modă conceptul promovat de mine, prin muzica mea”, a declarat Maluma.

maluma balmain miami

maluma Colecția-capsulă dintre Maluma și Balmain conține tricouri cu imprimeuri retro-grafice și hanorace cu imprimeuri cu palmieri, apusuri și cu inscripțiile Maluma și Balmain. De asemenea, colecția mai cuprinde pantaloni scurți, costume de baie, cămăși și blazere. Olivier Rousteing a menționat că procesul de creație al acestei colecții i-a mai diminuat din stresul cauzat de numeroasele întâlniri pe Zoom din această perioadă.

Prietenul meu, Maluma, a îmbrățișat imediat ideea de a crea haine care să inspire vibe-ul de Miami – în culori pastelate și cu imprimeuri vesele, care se potrivesc perfect cu stilul și cu muzica lui”.

Foto: Balmain