Jennifer Lopez și Ben Affleck își continuă periplul pe covorul roșu

jnnifer lopez ben affleck

Demonstrațiile de afecțiune în public dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă. Cea mai recentă apariție a celor doi a avut loc la premiera de la Lincoln Center,  New York, a fimului The Last Duel, al cărui scenariu a fost co-scris de Ben Affleck, alături de Matt Damon.

Ben Affleck, pe lângă rolul de scenarist, deține și o partitură în film – el este Contele Pierre d’Alençon, iar Matt Damon interpreteaza rolul cavalerului  Jean de Carrouges. În film mai joacă Adam Driver și Jodie Comer.

Jennifer Lopez a defilat la brațul lui Affleck, l-a susținut din culise și chiar a publicat mai multe fotografii pe conturile ei de social media alături de iubitul ei. Artista a purtat pentru această ocazie un compleu maro-auriu, format dintr-o fustă lungă, mulată, cu un decupaj înalt, și un top care îi lăsa la vedere abdomenul perfect.

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au facut apariția oficială pe covorul roșu în luna septembrie, la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera aceluiași film.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

JLo și Ben Affleck au reluat relația în luna aprilie a acestui an, după o pauză de aproape 20 de ani, și de atunci sunt de nedespărțit.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

”Amândoi au un program foarte încărcat în perioada următoare și profită de orice moment pentru a-și petrece timpul împreună. Jen e foarte fericită că poate fi alături de Ben, că poate să-l susțină. Sunt foarte fericiți împreună!”, a declarat o sursă citată de publicația People. Jen și Ben nu se sfiesc să-și arate afectiunea unul față de celălat în public și profit de orice astfel de ocazie, spre deliciul presei.

Cele două vedete și-au adus împreună și familiile și fac program comun alături de copiii lor- Ben are trei copii din căsătoria cu Jennifer Garner – Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, de 9 ani, iar JLo are doi gemeni din căsătoria cu Marc Anthony – Max și Emme, în vârstă de 13 ani.

Foto: Instagram, Hepta

Categorii Lifestyle