Monica Cismaru ∙ February 2, 2022 ∙ 4 min read

Jennifer Lopez se destăinuie despre relația ei cu Ben Affleck într-un interviu acordat publicației People și spune că este foarte norocoasă și fericită să fie într-o relație cu actorul cu care a trăit o poveste de dragoste și în urmă cu 20 de ani.

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck se apropie cu pași repezi de împlinirea unui an de relație reînnodată, la 20 de ani de la despărțirea lor. Acum, actrița pare mai fericită și împlinită pe plan sentimental ca niciodată și nu se sfiește să-si manifeste sentimentele. JLo își trăiește la 52 de ani cea de-a doua tinerețe și se bucură în aceeași măsură de realizările profesionale precum de cele personale. Jennifer Lopez se pregătește de lansarea noului ei film, ”Marry Me”, în care joacă alături de Maluma și de Owen Wilson, în care interpretează un star pop care mărită cu un străin după ce este părăsită public de logodnicul ei.

Marry Me
Imagine din filmul ”Marry Me”

În acest context, vedeta se destăinuie despre trăirile ei și vorbește despre povestea de dragoste cu Ben Affleck (49 de ani).

jennifer lopez ben affleck

”N-am fost niciodată mai bine, mă aflu într-un moment minunt al vieții mele. Mă simt foarte norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”, spune vedeta despre relația ei cu Ben Affleck. ”E o poveste de dragoste minunată, care a primit o nouă șansă. Înainte, eram naivi și ne-am cam împotmolit pe parcursul relației, dar acum, ne-am dat seama cât suntem de fericiți și că nu mai vrem să repetăm greșelile din trecut. Acum suntem mai maturi, mai isteți, avem mai multă experiență, ne aflăm într-o altă etapă a vieții noastre, avem copii și trebuie să luăm în considerare toate aceste aspecte. Avem mare grijă de toate aceste lucruri pentru că trăim momente minunate împreună”, povestește JLo.

jennifer lopez ben affleck

”Sunt fericită și norocoasă să fiu într-o relație sănătoasă, vreau să fac tot ce pot s-o păstrez așa. Chiar merită! E foarte diferită de ce am trăit în urmă cu 20 de ani. Acum apreciez mai mult ceea ce am și mă bucur din plin de toate.

Să întâlnești e cineva pe care să-l iubești din tot sufletul și să primești și a doua șansă – asta chiar e ceva mai rar întâlnit și e un lucru pe care trebuie să-l prețuiești, să-l apreciezi și să nu crezi că toate ți se cuvin pe lumea asta. Chiar cred că dragoste e mai presus de orice. Dragostea te face să uiți de egoism și te îndeamnă să vezi partea bună a lucrurilor, să fii mai optimist. O relație sănătoasă aduce numai lucruri bune, pentru toată lumea.”

Cât despre Ben Affleck, JLo are numai cuvinte de laudă.

”Sunt mândră de el. Sunt foarte mândră de bărbatul care a devenit, pe care l-am observat atât timp de la distanță. Suntem onești unul cu celălalt, afectuoși, sunt chestiuni esențiale între noi. Cred că se află într-un moment al vieții- ca și mine, de altfel – în care învață multe lucruri despre el însuși, când se acceptă, se simte bine cu el însuși pentru a putea avea o relație fericită și sănătoasă”, adaugă Jennifer Lopez.

”E tot ce am crezut că este și mi-am dorit să fie – omul, tatăl, partenerul. Îmi învăț copiii că dragostea adevărată există. Îmi doresc ca viitorul să fie la fel de plin de dragoste și de fericire, alături de copiii mei și de partenerul meu. Cred că toată lumea își dorește să fie fericită, să aibă alături pe cineva cu care să îmbătrânească, iar eu simt ca am obținut acest lucru”, cochide JLo.  

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…