Monica Cismaru ∙ February 2, 2022 ∙ 4 min read

Jennifer Lopez se destăinuie despre relația ei cu Ben Affleck într-un interviu acordat publicației People și spune că este foarte norocoasă și fericită să fie într-o relație cu actorul cu care a trăit o poveste de dragoste și în urmă cu 20 de ani.

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck se apropie cu pași repezi de împlinirea unui an de relație reînnodată, la 20 de ani de la despărțirea lor. Acum, actrița pare mai fericită și împlinită pe plan sentimental ca niciodată și nu se sfiește să-si manifeste sentimentele. JLo își trăiește la 52 de ani cea de-a doua tinerețe și se bucură în aceeași măsură de realizările profesionale precum de cele personale. Jennifer Lopez se pregătește de lansarea noului ei film, ”Marry Me”, în care joacă alături de Maluma și de Owen Wilson, în care interpretează un star pop care mărită cu un străin după ce este părăsită public de logodnicul ei.

Marry Me
Imagine din filmul ”Marry Me”

În acest context, vedeta se destăinuie despre trăirile ei și vorbește despre povestea de dragoste cu Ben Affleck (49 de ani).

jennifer lopez ben affleck

”N-am fost niciodată mai bine, mă aflu într-un moment minunt al vieții mele. Mă simt foarte norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”, spune vedeta despre relația ei cu Ben Affleck. ”E o poveste de dragoste minunată, care a primit o nouă șansă. Înainte, eram naivi și ne-am cam împotmolit pe parcursul relației, dar acum, ne-am dat seama cât suntem de fericiți și că nu mai vrem să repetăm greșelile din trecut. Acum suntem mai maturi, mai isteți, avem mai multă experiență, ne aflăm într-o altă etapă a vieții noastre, avem copii și trebuie să luăm în considerare toate aceste aspecte. Avem mare grijă de toate aceste lucruri pentru că trăim momente minunate împreună”, povestește JLo.

jennifer lopez ben affleck

”Sunt fericită și norocoasă să fiu într-o relație sănătoasă, vreau să fac tot ce pot s-o păstrez așa. Chiar merită! E foarte diferită de ce am trăit în urmă cu 20 de ani. Acum apreciez mai mult ceea ce am și mă bucur din plin de toate.

Să întâlnești e cineva pe care să-l iubești din tot sufletul și să primești și a doua șansă – asta chiar e ceva mai rar întâlnit și e un lucru pe care trebuie să-l prețuiești, să-l apreciezi și să nu crezi că toate ți se cuvin pe lumea asta. Chiar cred că dragoste e mai presus de orice. Dragostea te face să uiți de egoism și te îndeamnă să vezi partea bună a lucrurilor, să fii mai optimist. O relație sănătoasă aduce numai lucruri bune, pentru toată lumea.”

Cât despre Ben Affleck, JLo are numai cuvinte de laudă.

”Sunt mândră de el. Sunt foarte mândră de bărbatul care a devenit, pe care l-am observat atât timp de la distanță. Suntem onești unul cu celălalt, afectuoși, sunt chestiuni esențiale între noi. Cred că se află într-un moment al vieții- ca și mine, de altfel – în care învață multe lucruri despre el însuși, când se acceptă, se simte bine cu el însuși pentru a putea avea o relație fericită și sănătoasă”, adaugă Jennifer Lopez.

”E tot ce am crezut că este și mi-am dorit să fie – omul, tatăl, partenerul. Îmi învăț copiii că dragostea adevărată există. Îmi doresc ca viitorul să fie la fel de plin de dragoste și de fericire, alături de copiii mei și de partenerul meu. Cred că toată lumea își dorește să fie fericită, să aibă alături pe cineva cu care să îmbătrânească, iar eu simt ca am obținut acest lucru”, cochide JLo.  

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…