Legendarul creator de pantofi Christian Louboutin își extinde aria de expertiză și lansează primul său parfum. De fapt, celebrul designer de pantofi a creat trei arome diferite dintr-un foc, iar fiecare dintre acestea se adresează câte unei personalități distincte.

Primul dintre parfumurile concepute de Louboutin, cel care a revoluționat industria de încălțăminte cu modelele sale emblematice de stiletto, este Bikini Questra Sera, o aromă ce evocă un apus parfumat de iasomie și tuberoze. Christian Louboutin își descrie acest prim parfum ca un promotor al dorinței, al dragostei și al aventurii.

christian louboutin parfum

Cel de-al doilea parfum semnat Christian Louboutin se numește Tornade Blonde și este un mix de trandafiri, violete și coacaze, iar cel de-al treilea- Trouble In Heaven, conține arome de iris, patchouli, tonka și ambră.

Parfumurile sunt păstrate în sticluțe translucide, ombre, în nuanțe calde de auriu, roșu și violet.

”Am vrut să celebrez femeia și dorințele ei, iar aceste arome să-i completeze personalitatea, dar și să scoată la suprafață lucruri pe care nu le-a mai arătat până acum, poate nici măcar față de ea însăși, să spună un secret, o poveste. Într-un fel, a crea aceste parfumuri e similar cu a face munca unui regizor. Unii regizori vor să dețină controlul asupra actului artistic, iar alții vor să scoata la suprafață forța personajului și personalitatea acestuia. Același lucru vreau să-l evoc și eu prin pantofii pe care îi creez, iar acum, prin alchimia parfumurilor. Vreau să le ofer femeilor mijloacele prin care să se exprime și să se manifeste pe deplin”, spune Christian Louboutin.

Brandul Christian Louboutin este recunoscut pentru încălțămintea luxoasă și mai ales prin detaliul care le caracterizează – talpa roșie a pantofilor. Prima pereche pe care Louboutin a creat-o astfel a fost o mostră, a cărei talpă a fost vopsită cu ojă roșie. Astfel, primul pas pe care Christian Louboutin l-a făcut pe piața de beauty a fost să lanseze o colecție-capsulă de oje, cu care a avut succes instant. Mai apoi, a urmat o gamă de rujuri și acum, trio-ul de parfumuri.

Louboutin a colaborat pentru crearea recipientelor inedite de parfum cu designerul Thomas Heatherwick, iar mișcarea lichidului din interior este una atipică și da senzația că acesta are o viață proprie.

Foto: Hepta, PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts