În lista ta de prieteni și familie, pentru care intenționezi să alegi un cadou special, cu siguranță ai câteva nume lângă care ar merge excelent un parfum. Dar cum știi că ai ales parfumul perfect? Ce indicii te ajută să faci cadoul perfect? Și ce parfumuri au acum cea mai mare căutare? Luăm pe rând neliniștile tale și le spulberăm cu sugestii și sfaturi practice.

Dacă nu prea ai experiență în universul olfactiv, imaginile cu sticluțele parfumate nu îți pot oferi prea multe indicii. Dar, dacă petreci puțin timp să cunoști mai bine preferințele celor dragi, lucrurile devin mai simple. Îți las aici 5 idei de parfumuri în ediții speciale de Crăciun, apoi te ajut să iei decizia finală.

Parfumuri de oferit de Crăciun

 • Set Costume National So Nude, 558 lei

 • Set Ferragamo Intense Leather, 464 lei

 • Set Hermes H 24, 530 lei

 • Set Nina Extra Rouge, 365 lei

 • Set Trussardi Eau De Parfum, 398 lei

Cum alegi parfumul perfect de Crăciun?

 1. Esențe preferate

Amintește-ți discuțiile anterioare. Care au fost mirosurile deosebite de care s-a bucurat prietena ta sau ce alege ea pentru îngrijirea corporală. De exemplu, dacă alegerea ei frecventă este un gel de duș cu aromă de ciocolată sau șamponul are miros floral, atunci acestea sunt primele indicii la care trebuie să fii atentă. Sunt un punct de plecare excelent pentru găsirea parfumului ideal. Caută în lista de note a parfumurilor aceste esențe adorate.

 1. Parfumurile populare

Dacă ai îndoieli în privința esențelor preferate, alege parfumurile populare. Best seller-urile sunt cea mai apropiată variantă de un pariu sigur, cu atât mai mult dacă l-a descoperit deja la altcineva și i-a plăcut. E adevărat că pe fiecare se simte mai intens sau mai discret și chiar extrem de diferit, dar cel puțin se va bucura să îl încerce.

 1. Parfumuri sustenabile

Din ce în ce mai multe persoane se gândesc la impactul asupra planetei, așa încât sunt mai atente la sustenabilitatea cosmeticelor folosite. Dacă persoana căreia vrei să îi oferi un cadou face parte din această categorie, sigur va fi încântată de un parfum eco friendly (prin ambalaj sau prin esențele colectate).

 1. Vanilie sau condimente

Vanilia este una dintre esențele copilăriei, ne aduce mai aproape de amintirea prăjiturilor calde și a momentelor plăcute din familie. Poate fi, de asemenea, un parfum preferat, reconfortant și cald. Alte preferințe distincte sunt cele pentru condimente, precum piperul sau șofranul. O persoană gurmandă se poate regăsi ușor în aceste arome familiare.

 1. Parfumurile florale

Florile delicate sunt esențe de bază în numeroase parfumuri. Bujorul, lăcrămioarele, toporașii sau trandafirul delicat sunt perfecte pentru persoanele cărora le place să trăiască înconjurate de flori.

 1. Parfumurile verzi sau unisex

Cineva căruia îi plac plimbările lungi, mirosul ierbii după ploaie, natura s-ar regăsi mai curând într-un parfum lemnos, verde sau unisex.

 1. Parfum cu personalitate

Așa cum descriem persoane după caracterul lor: delicat sau îndrăzneț, energic sau rebel, în mod similar sunt create și parfumurile. De cele mai multe ori, parfumurile intense se pliază mai bine pe un caracter puternic, extrovertit.

Foto: PR.

Related Posts