monica bellucci

Monica Bellucci, actrița italiană în vârstă de 55 de ani, este muza creatorului francez de pantofi Christian Louboutin și a fost prezentă la vernisajul expoziției deschise de acesta la Paris, l’Exhibition(niste) – care reflectă geniul imaginativ al proeminentei figuri din fashion-ul francez și mondial.

Expoziția are loc la Palais de la Porte Dorée din Paris, unde pot fi admirate mai multe prototipuri ale muncii lui Louboutin, cel care a revoluționat design-ul de pantofi de lux. Locul în care a fost organizat vernisajul nu e deloc întâmplător – aici obișnuia să vină în adolscență tânărul Louboutin, care a observat la un moment dat, că în zonă era interzis accesul cu pantofi cu toc. Inpsirat de acest fapt, mulți ani mai târziu, Christian Louboutin crea modelul iconic al pantofilor cu toc – Pigalle.

monica bellucci christian louboutin

Christian Louboutin și Monica Bellucci 

 

La evenimentul de deschidere a celei mai mari expoziții dedicate lui Louboutin au mai luate parte vedete precum Charlotte Rampling, Juliette Binoche, Karlie Kloss, editorul Vogue UK Edward Enninful, Dita Von Teese, Sabrina Elba, stilistul vedetelor Law Roach, Janelle Monáe sau Diane von Fürstenberg.

L’Exhibition(niste) are loc în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, unde Monica Bellucci a făcut turul marilor prezentări de modă. Actrița italiană afișează același look rafinat cu care ne-a obișnuit – cu părul tuns mai scurt și îmbrăcată în costume elegante, negre.

monica bellucci christian louboutin

monica bellucci christian louboutin

monica bellucci christian louboutin

christian louboutin

deva cassel

Deva Cassel 

Înainte să devină o reputată actriță, Monica Bellucci a fost mai întâi un model de succes. S-a lansat în domeniu de timpuriu, la vârsta de 13 ani, și a devenit un model solicitat, de la Paris la New York.

Actrița a venit la Săptămâna Modei de la Paris fără partenerul ei, Nicolas Lefebvre, de 36 de ani, cu care are o relație din 2017.

Monica Belucci a fost căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso din 1990 până în 1994, și cu actorul Vincent Cassel din 1999 până 2015. Cu cel din urmă are o fiică, Deva, în vârstă de 15 ani, care îi seamănă leit mamei ei și căreia îi calcă deja pe urme. Deva Cassel a intrat la rândul ei în lumea modei și a devenit imaginea parfumului Dolce&Gabbana – Dolce Shine.

 

 

Foto: Hepta

Related Posts